Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Wat is het verschil tussen biologische producten en niet-biologische producten? We leggen je graag uit wat bioteelt inhoudt en waarom wij dit zo belangrijk vinden. Laat je inspireren om (nog) vaker te kiezen voor biologisch. Wist je dat 70% van ons assortiment biologisch geteeld is? Ons streven is om dit de komende jaren te laten groeien tot 100%.

Wat is specialty coffee?

Specialty Coffee verwijst naar een koffie van hoogwaardige kwaliteit. Delicaat in smaak, aromatisch en met een perfecte balans tussen zoetheid en rinse tonen.
Ga je deze feestdagen voor wat anders dan de standaard cocktails? Laat je inspireren door deze verrassende theecocktailrecepten. Alle recepten zijn mocktails, dus zonder alcohol. De Bob’ers onder je gezelschap zullen hier zeker blij mee zijn!
Een feestelijke koffie maak je in een handomdraai met Monin siroop. Verras je tafelgenoten deze feestdagen met dit heerlijke koffierecept.
Heerlijk avondje is bijna daar. Gaat het dichten jou soepel af of kun jij wel wat hulp gebruiken? Wij hebben aantal leuke tips geselecteerd waardoor jij, zelfs last-minute, in korte tijd een sterk gedicht uit je mouw schut. Pak er lekker een kop thee of koffie bij en ga aan de slag!
Toon je creatieve kant deze feestdagen en pak cadeautjes net even anders in dan je gewend bent. Wij inspireren je graag met onderstaande inpaktips.
De combinatie van koffie, chocolade en pepernoten is wat ons betreft een match made in heaven.
Het coronavirus heeft een flinke impact op het dagelijks leven van iedereen. Zo ook op dat van de theeboeren en de oogst en export van hun thee. Waar in sommige theeregio's de schade beperkt is gebleven, heeft corona een behoorlijke impact (gehad) op de Indiase thee-export en -oogst.
Een kop thee met een lekker stukje chocolade: een echt verwenmoment. Maar, welke chocolade eet je bij welke thee? De twee smaken beïnvloeden elkaar nogal. Net als dat wijn in combinatie met bepaalde spijzen goed tot zijn recht komt, is dat bij thee in combinatie met chocolade ook! Omdat we nu de bijzondere Soklet chocoladerepen in het assortiment hebben, leek het ons leuk om hier wat dieper op in te gaan.
Kinderen in huis en even geen inspiratie wat te doen tijdens de herfstvakantie? Duik samen de keuken in en ga aan de slag met ons koekjes-recept (overigens ook zónder kinderen een fijne bezigheid).
Blootgesteld aan moessonregen en -wind.

Ontdek dit najaar de heerlijke kruidige smaaktonen van de Monsoon Malabar: een wel heel bijzondere koffie uit India. Bij het grote publiek is India vooral bekend als theeland, maar er komt ook heerlijke koffie vandaan. Na de India Forza Robusta introduceren we dit jaar een tweede koffie uit India: de Monsoon Malabar.

Chai thee is hot

Chai thee is hot. Vandaag de dag lijkt de chai latte hét drankje van de millennial, de oorsprong hiervan gaat echter eeuwen terug, meer dan 5000 jaar welteverstaan. De spicey chai thee vindt zijn roots in onder andere India, en is daar al eeuwenlang vast onderdeel van de cultuur en de traditionele geneeswijze Ayurveda.
Chai thee is helemaal hip. Het najaar leent zich uitstekend voor deze heerlijk verwarmende drank. Speciaal voor jou hebben we twee heerlijke chai thee recepten geselecteerd die we maken met geurige biologische chai thee uit onze limited edition selectie. Experimenteer en ontdek deze herfst jouw favoriete chai thee.
De zomervakantie zit er bijna op en dat betekent met frisse energie terug aan het werk. In deze onzekere tijden werk je misschien op een andere plek dan je gewend bent. Hoe het ook loopt, een ding is zeker: je hebt altijd de lekkerste koffie en thee bij de hand.
Hier vind je de lekkerste Iced Coffee recepten. Ga aan de slag met verschillende ingrediënten zoals vanille-ijs, tonic, koffiesiroop en natuurlijk koffie!
Heerlijk, verkoelend en heel eenvoudig te maken. Als je Iced Coffee zelf wilt maken, dan kun je kiezen uit de volgende 3 veelgebruikte zetmethoden: Cold Brew, Cold Drip en Shock Brew.
Shock Brew is de snelste Iced Tea methode en wordt ook wel flash brew genoemd. Dit doe je door getrokken thee direct op ijsblokjes te schenken. Hier vind je per theesoort de juiste bereiding.
3 van 10