Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Inpaktips voor de feestdagen

Toon je creatieve kant deze feestdagen en pak cadeautjes net even anders in dan je gewend bent. Wij inspireren je graag met onderstaande inpaktips.

Als snoepjes

Deze tip is vooral leuk voor kleine schoencadeautjes of pakjes onder de kerstboom. Het is gemakkelijk en ziet er al snel feestelijk uit. Het enige wat je hoeft te doen is het cadeau in papier te wikkelen en de uiteinden te draaien en vast te zetten met een strikje of plakbandje.

Maak zelf inpakpapier

Geen inpakpapier in huis? Maak het zelf. In een handomdraai geef jij oud papier een leuke look met bijvoorbeeld polkadots. Gebruik een sponsje of achterkant van een potlood en verf om de stippen te maken. 

Oude ansichtkaarten 

Met vintage ansichtkaarten maak je wel heel bijzonder inpakpapier. Marktplaats, antiek- en kringloopwinkels hebben vaak volop keuze. Qua thema kun je dit helemaal op maat maken voor de ontvanger van het cadeau.  

Pringleskoker

Geef chipsverpakking een tweede bestemming. De koker van Pringles leent zich uitstekend om leuk te versieren met papier, glitters en lint. 

Maak het af met versiering

Gebruik eens wat anders dan een standaard lint. Versier jouw cadeautjes met (stervormige) confetti, kersttakjes, pompons en washi-tape.