Door de toevoeging van de kruidige Yogi thee krijgen deze koekjes een bijzondere twist.
Ingrediënten:
- 225 gr (spelt)bloem
- 2 eetlepels Yogi Classic (gemalen)
- 100 gr lichtbruine basterdsuiker
- 150 gr roomboter
- 1 losgeklopt ei
- 1 tl vanille-extract
- snufje zout
Aan de slag
Zet de oven aan op 180 graden.
Maal de Yogi Classic thee met een mixer of vijzel. Mix de boter en suiker tot een romig geheel. Voeg hier de rest van de ingrediënten aan toe en laat dit een uur rusten in de koelkast. Daarna rol je het deeg uit en begin je met het steken van de vormpjes. Plaats de koekjes op een vel bakpapier op het bakblik.
Bak ze in ongeveer 15-20 minuten gaar in de oven op 180 graden.
Nu komt het lastigste stuk: even af laten koelen voordat je ervan kan genieten. Lekker bij een kop warme chocolademelk of chai!