Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Iced Tea recepten


Heerlijke Iced Tea recepten die volgens de Shock Brew methode gezet zijn.

Liefhebber van onze Premium Organic Coffee? Dan heb je vast al gezien dat er het een en ander veranderd is! In deze blogpost zetten we de veranderingen voor je op een rijtje.
Het wordt dit jaar een ongewone Moederdag, maar ondanks de bijzondere omstandigheden kun je er toch een liefdevolle, warme dag van maken. Een echte omhelzing zit er even niet in, maar een ‘hug in a mug’ is een heerlijk alternatief!
Zoveel mogelijk thuis blijven vraagt aanpassing van iedereen in Nederland. Maar, thuis zet je de allerlekkerste koffie en thee! In deze blog geven we tips over hoe je de lekkerste koffie en thee zet om thuiswerken en thuisblijven iets leuker te maken. Ook voor kinderen.
Onze Colombiaanse koffiespecialiteit – La Victoria Huila – heeft een milde body en is zeer goed in balans. Een mooie bijkomstigheid: je geniet niet alleen van een zeer smakelijke koffiespecialiteit, maar je draagt ook bij aan het verduurzamen van de koffiesector.
De Kopi Ketiara is een stoere dark roast koffie met prettig zoete en zacht bittere tonen van pure chocolade. De pittig geroosterde koffie is rijk aan de kenmerkende kruidigheid van koffie uit Indonesië en heeft een fantastische volle body en een heerlijk lange nasmaak.
Je kunt je op een heleboel verschillende manieren verwarmen op deze koude winterse dagen. Denk bijvoorbeeld aan dikke truien, lange sjaals of warme sokken. Maar je wordt van binnen pas echt van top tot teen warm met een van onze winterse koffie- en theerecepten.
Ben je op zoek naar een vegetarisch kerstgerecht? Zet deze overheerlijke gevulde pompoen van Healthy Wanderlust op het kerstmenu!
Trek in een koekje bij de thee? Deze Chocolate Chip Cookies smaken erg lekker bij onze Heerlijke Herfst thee.
Zelf ijsthee maken lijkt misschien veel werk, maar dat valt reuze mee. Fris of gezoet, met fruit of met kruiden; je zet snel verse ijsthee naar je eigen smaak.
Kies jij je koffie en thee nu alleen op smaak, maar wil je er ook met een goed gevoel van kunnen genieten? Wij zetten de meest voorkomende duurzame keurmerken en hun betekenis voor je op een rij.
Onze inkoper Milo van Velzen stapte vorige week in het vliegtuig naar India. Hij brengt een bezoek aan Ambootia Tea Group, een van onze oudste en belangrijkste partners op theegebied.
Wat maakt groene thee toch zo populair? Misschien is het de enorme diversiteit aan smaak van deze thee die mensen zo aanspreekt. Een groene thee kan namelijk fris, zacht of romig zijn, een lichte hint van groente of een bijzondere grassige smaak hebben.
Zussen Jessie en Nicky Kroon willen de wereld redden. Al sinds 2014 leven zij zoveel mogelijk zonder (plastic) afval. Omdat Jessie en Nicky willen laten zien hoe leuk, makkelijk en stijlvol het kan zijn om zero waste te leven, geven ze je graag tips en inspiratie.
De voorspellingen voor het nieuwe jaar! Wat staat er in onze keuken en drinken we in 2019? Dit jaar wijken we af van gebaande paden. Natuurlijk blijf je volop genieten van je all time favourites, maar er zijn bijzondere, nieuwe smaken te ontdekken.
Koffiebessen kunnen na het plukken op verschillende manieren worden verwerkt. Veel gebruikte verwerkingsmethoden zijn de gewassen (washed) en ongewassen (unwashed) methode. Elke van deze methoden geeft de koffiebonen een eigen smaak.
Koffiebonen kunnen na het plukken op verschillende manieren worden verwerkt. De drie meest voorkomende verwerkingsmethodes zijn de gewassen-methode (washed), ongewassen-methode (unwashed) en honey-methode (pulped natural).
4 van 10