Nieuwe inspiratie nodig? Ontdek onze baktips voor tijdens deze voorjaarsvakantie. Een klassiek koekjesrecept of een bananenbrood met een gezonde invalshoek, waar ga jij mee aan de slag?
Wat we nu nog niet kunnen oplossen, daar compenseren we voor. Waar besparen we nu op en hoe kunnen we dit nog optimaliseren? Lees verder over onze stappen richting 100% CO2-neutrale productie.
Alles begint bij het geloof in eerlijke handel en biologische teelt. Al 6 generaties lang werken we met aandacht voor mens en natuur. In deze blog praten we je graag bij over transparantie en eerlijke prijzen in de hele keten: van koffieboer tot -brander.
Wat is het verschil tussen biologische producten en niet-biologische producten? We leggen je graag uit wat bioteelt inhoudt en waarom wij dit zo belangrijk vinden. Laat je inspireren om (nog) vaker te kiezen voor biologisch. Wist je dat 70% van ons assortiment biologisch geteeld is? Ons streven is om dit de komende jaren te laten groeien tot 100%.

Wat is specialty coffee?

Specialty Coffee verwijst naar een koffie van hoogwaardige kwaliteit. Delicaat in smaak, aromatisch en met een perfecte balans tussen zoetheid en rinse tonen.
Ga je deze feestdagen voor wat anders dan de standaard cocktails? Laat je inspireren door deze verrassende theecocktailrecepten. Alle recepten zijn mocktails, dus zonder alcohol. De Bob’ers onder je gezelschap zullen hier zeker blij mee zijn!
Een feestelijke koffie maak je in een handomdraai met Monin siroop. Verras je tafelgenoten deze feestdagen met dit heerlijke koffierecept.
Heerlijk avondje is bijna daar. Gaat het dichten jou soepel af of kun jij wel wat hulp gebruiken? Wij hebben aantal leuke tips geselecteerd waardoor jij, zelfs last-minute, in korte tijd een sterk gedicht uit je mouw schut. Pak er lekker een kop thee of koffie bij en ga aan de slag!
Toon je creatieve kant deze feestdagen en pak cadeautjes net even anders in dan je gewend bent. Wij inspireren je graag met onderstaande inpaktips.
De combinatie van koffie, chocolade en pepernoten is wat ons betreft een match made in heaven.
Het coronavirus heeft een flinke impact op het dagelijks leven van iedereen. Zo ook op dat van de theeboeren en de oogst en export van hun thee. Waar in sommige theeregio's de schade beperkt is gebleven, heeft corona een behoorlijke impact (gehad) op de Indiase thee-export en -oogst.
Het is weer tijd voor Halloween. Wij zijn gek op deze feestdag met uitgesneden pompoenen met spooky gezichtjes. De inhoud van de pompoenen kun je natuurlijk op de composthoop gooien, maar je kunt er ook een heerlijke cake mee maken. Zo ga je verspilling tegen én geniet je van iets lekkers bij de koffie.
2 van 13