Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Van het Huis: altijd een smaak die bij je past

Ken jij onze huismelanges al? Met onze Van het Huis selectie haal je voor een scherpe prijs een mooie kwaliteit biologische koffie in huis. Ontdek meer over de verschillende smaken.

Ontdek Van het Huis Light, Medium en Dark

Van het Huis Light, Medium of Dark, voor elke smaak en ieder moment is er een passende koffie. Maak kennis met de verschillende melanges en roasts. Niet alleen de verschillende smaken maken deze koffies toegankelijk, zoals je van een huismelange mag verwachten, is ook de prijs toegankelijk. En, altijd biologisch geteeld en ambachtelijk bereid.

Van het Huis Light

Van het Huis Light is een krachtige melange naar traditioneel familierecept. De melange bestaat uit arabicabonen uit Peru en Honduras en Afrikaanse robustabonen. Een volle koffie die verrassend zacht van smaak en licht aromatisch is. Met welke zetmethode haal je deze smaken het best naar boven? Wij raden aan om de koffie als espresso te zetten of als filter of slow coffee.

Van het Huis Medium 

De medium roast variant Van het Huis is ferm, vol en toegankelijk. De koffie heeft duidelijke tonen van robusta die de koffie aangenaam krachtig en iets notig maakt. De koffie heeft nauwelijks rins en is ongecompliceerde allemansvriend met een vleugje melkchocolade. Proef de melange van arabicakoffie uit Centraal- en Zuid-Amerika, aangevuld met Afrikaanse robustabonen. Voor deze koffie raden wij de volgende zetmethode aan: espresso, espressopotje, filter.

Van het Huis Dark

Voor wie van stevige koffie houdt, is er de dark roast versie Van het Huis. Deze krachtpatser bevat een flinke hoeveelheid robusta die de koffie écht lekker pittig maakt. De koffie is stevig en vol van smaak, is iets droog en heeft die heerlijke nasmaak van pure, iets bittere, chocolade. Voor de liefhebber van een échte Zuid-Italiaanse espresso! Deze koffie komt het best tot zijn recht gemaakt als espresso of met het espressopotje.