Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Ontdek onze Italiaanse koffies

Ben jij fan van de echte Italiaanse smaak? Die vind je in onze Pietro en Vito, beide koffies die geïnspireerd zijn op de Italiaanse stijl. Al nippend aan de Vito of de Pietro waan je je even op een Zuid-Italiaans terras.

Vito

De Vito is een milde, licht gebrande biologische koffie. Vito betekent levendig en de koffie doet zijn naam eer aan: de koffie is iets fris, licht fruitig en sprankelend. De koffie heeft een volle, haast melkachtige nasmaak. Een aangename koffie voor elk moment van de dag. De Vito is een melange van arabicakoffie uit Centraal en Zuid-Amerika, aangevuld met Afrikaanse robustakoffie. De Vito komt het best tot zijn recht als espresso of als filterkoffie.

Pietro

De Pietro is een karaktervolle en robuuste koffie. Pietro betekent rots, maar ook betrouwbaar. Deze biologische koffie is een krachtige en stoere dark roast. Maar, hij is ook volledig in balans: vol, iets fruitig en zoet en tot slot een fantastische lange nasmaak van chocolade. De Pietro is een melange van arabicakoffie uit Centraal en Zuid-Amerika, aangevuld met Afrikaanse robustakoffie. Haal de mooiste smaken naar boven en zet deze koffie als espresso of Turkse koffie.