Onze koffieboeren van de Mamahuaca Honey Peru hebben hun krachten gebundeld zodat zij een eerlijkere prijs voor hun koffie kunnen krijgen. Ze worden ondersteund met technische hulp en toegang tot exportmarkten. Ontdek het verhaal achter de Mamahuaca Honey Peru.
Achter onze nieuwe specialty koffie Café Feminino schuilt een krachtig verhaal over vrouwen empowerment. Ontdek meer over het verhaal achter deze aromatische koffie.
De teelt van onze Yellow Bourbon is volledig in samenhang met de natuur. De koffieplantages vind je tussen rotsen, bossen en watervallen, in perfecte harmonie met de omgeving.
Vanaf januari draagt al onze koffie het Klimaatneutraal keurmerk van Climate Neutral Group. Wat houdt dit precies in? Je leest het in deze blog.
Perfect voor kerst en oudejaarsavond: ontdek onze heerlijke cocktailrecepten.

Doe het net even anders deze winter en combineer verschillende gangen van je kerstdiner met thee. Welke thee serveer je bij welke smaak? We inspireren je graag met thee-spijscombinaties.
Onder andere door klimaatveranderingen stijgen de koffieprijzen. Door de stijging van de prijzen zijn ook wij genoodzaakt om een prijscorrectie uit te voeren op onze koffies. Lees in dit blog waarom je voor jouw koffie iets meer zal gaan betalen.
Met de koffiesiropen van Monin geef je gemakkelijk een lekkere twist aan jouw koffie. Onderstaande recepten zijn perfect tijdens herfstachtige dagen.
Welke bonbon combineert goed bij welke thee en koffie? Onze koffie- en theespecialisten doken de keurkamer in om de verschillende smaken te matchen bij diverse theeën. Benieuwd naar hun advies? Lees dan snel verder.
Ontdek het verhaal achter onze ‘vrouwenkoffie’: de Kopi Ketiara. Deze krachtige Indonesische koffie heeft namelijk een nog krachtiger verhaal.
Dit najaar nemen we je mee op ontdekkingstocht door Indonesië. Het land staat vooral bekend om zijn volle, zwarte theeën en kruidige koffies, maar er is zoveel meer te ontdekken. Maak kennis met de smaakvariëteiten uit dit omvangrijke land die je precies geven wat jij zoekt in het herfstseizoen.
Het aroma, de geur en smaak van koffie wordt bepaald door het roosterprofiel van de koffiebonen. Het moment waarop gestopt wordt met roosteren, bepaalt of de koffie een light, medium of dark roast is. Ontdek welke van deze drie roosterprofielen het beste bij jouw smaak past.
1 van 14