Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Een intense en aromatische premium lentepluk van een geweldige kwaliteit. Dit is jouw kans om te genieten van deze zeer exclusieve thee. Beperkt verkrijgbaar, reserveer op tijd.
Onze inkoper Milo van Velzen stapte vorige week in het vliegtuig naar India. Hij brengt een bezoek aan Ambootia Tea Group, een van onze oudste en belangrijkste partners op theegebied.
Het prachtige Nepal staat vooral bekend om zijn bergachtige omgeving en de Mount Everest, maar het land heeft zoveel meer te bieden. Wie tijdens de populaire wandeltochten goed om zich heen kijkt, ziet onder andere rijstvelden, valleien, meren én natuurlijk theeplantages.
Al onze winkels verkopen authentieke Darjeeling thee. Een aromatische thee die wordt geteeld in het noorden van India, aan de voet van de Himalaya. Vanaf november 2016 is de naam Darjeeling beschermd door de Europese Commissie en mag alleen thee uit deze regio zo genoemd worden.
Thee, gezelligheid en lekkers, je combineert het allemaal gemakkelijk in een high tea. Wij helpen je om er zelf een te organiseren. Met deze blog als inspiratie, organiseer je een gezellige high tea in een handomdraai!

India: van Chamraj naar Darjeeling

Vorige week vertrok collega Milo van Velzen naar Zuid-India om de leveranciers van de groene en zwarte fannings en bladthee - die we vooral in onze biologische melanges gebruiken - te bezoeken.
De Smokey Himalaya is een bloemige, aromatische Darjeeling thee met een tipje Lapsang en China Yunnan. Probeer deze thee eens in combinatie met Piccadillo, een stoer en stevig vlees gerecht.