Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Proef dit najaar de rijke smaken uit het ‘Verre Oosten’. Onze bijzondere limited editions nemen je mee naar oude tradities. Deze eeuwenoude rituelen vinden hun oorsprong in China en Japan.
Sencha thee is de meest populaire groene thee van Japan en komt van origine ook uit het ‘land van de rijzende zon’. In dit blog lees je alles over het ambacht dat schuilgaat achter deze smakelijke groene thee.
Tussen alle zwarte, groene en witte thee in ons assortiment, vind je ook gele thee. Een zeldzame thee met een zachte, zoete en volle smaak.
Voor onze thee en koffie gaan we op zoek naar de beste theebladeren en koffiebonen. Hiervoor reizen we de hele wereld over en bezoeken de mooiste theetuinen en plantages. Reis met ons mee en ontdek ook de wereld die schuil gaat achter de lekkerste thee.
De Dragonwell Xi Hu lung Ching is genoemd naar de bron die het gebied (Xi Hu) voedt waar deze Lung Ching groeit. Het is een kwaliteitsthee pur sang. De intens geurige groene thee met mooie smaaktonen combineert gemakkelijk en heerlijk met de rijst en varkenslappen.
De studiereis naar Hangzhou, China stond 13 dagen in het teken van thee. Er werden onder andere theehuizen, theetuinen en de meest prachtige dorpjes bezocht.
Kijk mee over de schouder van Simon Lévelt in een zoektocht naar de mooiste thee-chocoladecombinaties.
Wij zijn gisteren in Yunnan aangekomen. De zuidwestelijke provincie in China, nabij de grens met Vietnam en Birma, waar het allemaal is begonnen. Dit is de geboortestreek van de thee.