Kukicha Bio
Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar
Zoet en nootachtig. Thee van geroosterde twijgjes, steeltjes en nerven van het theeblad.
4,95 / 50 gr
Meer informatie
Zoet en nootachtig. Thee van geroosterde twijgjes, steeltjes en nerven van het theeblad. In het Japans betekent 'Kuki' steel en 'cha' staat voor thee. Kukicha wordt gemaakt van twijgjes, steeltjes en nerven van het theeblad. Hierdoor bevat Kukicha minder theïne en tannine. Door het roosteren kleurt de thee donker.
Kenmerken
Categorie | Thee |
---|---|
Merk | Simon Lévelt |
Losse thee | Losse thee |
Theesoort | Groene thee |
Cafeine | Met Cafeïne |
Biologisch | Biologisch |
Land van herkomst | Japan |
Regio | Japan |
Ingredienten | Geroosterde takjes en twijgjes van de camelia sinensis*. *biologisch |
Zetadvies | 100°C, 5 minuten, 2 gram per kop |