Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Voor Mama Koffie & Chocolade Cadeau

Tijdelijk niet online op voorraad

Het Voor Mama Koffie & Chocolade Cadeau is het perfecte cadeau om je koffiedrinkende moeder mee te verrassen tijdens Moederdag. Het is een stijlvol cadeau met daarin de koffie Mamahuaca Golden Honey en overheerlijke voorjaarschocolade. Perfect voor Moederdag!

17,95­

Meer informatie

Wil jij je lieve, koffiedrinkende moeder op Moederdag verrassen met een heerlijk cadeau? Ga dan voor het Voor Mama Koffie & Chocolade Cadeau. Dit is een stijlvol cadeau met daarin Mamahuaca Golden Honey koffie en een zakje voorjaarschocolade. Het perfecte cadeau voor Moederdag! 

Mamahuaca Golden Honey is een light roast koffie met de zachtzoete smaak van melkchocolade, het sappige van citrus en het zoete van blauwe bes in deze koffiebonen. De koffie is smooth en soepel en heeft een heerlijk lange, maar lichte nasmaak. Voor de liefhebber van een frisse espresso is de Mamahuaca Golden Honey zeker het proberen waard. Trakteer deze Moederdag op een fruitige ervaring met een mooie crema en een volle body. De overheerlijke en ambachtelijke voorjaarschocolade van Geruba maakt het cadeau helemaal compleet. Samen ingepakt in een stijlvol cadeautasje, kant-en-klaar om cadeau te geven aan de liefste mama tijdens Moederdag. 

Het Voor Mama Koffie & Chocolade Cadeau bevat:
- 250 gram Mamahuaca Golden Honey
- Een zakje voorjaarschocolade

Kenmerken

Roast Light roast
Biologisch Biologisch
Categorie Cadeau
Inhoud cadeau Koffie, Zoetwaren
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product