Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA 3-in-1 Reinigingstabletten Strip

9,99­

Meer informatie

Het onderhouden van je volautomatische koffiemachine is erg belangrijk voor de koffiekwaliteit. Met deze JURA 3-in-1 Reinigingstabletten Strip wordt het onderhouden van je koffiemachine kinderspel. De JURA 3-in-1 Reinigingstabletten zijn onlangs geoptimaliseerd en verbeterd. Dit zorgt voor nog betere resultaten. Reinig, onderhoud en bescherm je machine met een druk op de knop. Dat zorgt voor hygiënische reinheid, een verlengde levensduur – en perfect koffiegenot, kopje na kopje.

Fase 1: Reinigen
In de eerste fase van het proces worden de zetgroep en de bereidingszeef zowel van binnen als van buiten grondig gespoeld met heet water op een temperatuur van 80 °C. Het eerste reinigingstablet wordt in dit proces toegevoegd. Deze verwijdert resten koffievet en koffiedeeltjes die de smaak en kwaliteit van de koffie kunnen verstoren.

Fase 2: Onderhoud
In de onderhoudsfase wordt met zogenaamde complexvormers gewerkt. Deze werken onder meer als ontharders. Het tweede tablet verwijdert calcium en magnesium die beide hardnekkige kalkafzettingen vormen.

Fase 3: Bescherming
De laatste fase is de bescherming. Speciale actieve bestanddelen van de derde tablet dichten oppervlakken van de betreffende componenten af. Dit voorkomt dat koffieresidu en koffievetten zich opnieuw afzetten.

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Reinigingstabletten
Soort machine Volautomatische espressomachines
Merk Jura
Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
5,0
(1)
Sortering:

Prima reiniginstabletten

Prima reinigingsdoekjes


Prima reinigingstabletten

Bekijk meer reviews