Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Startpakket Aeropress

Tijdelijk niet online op voorraad

Haal een nieuwe zetmethode in huis met het Startpakket Aeropress. Een Aeropress koffiemaker en filters in één handig pakket. Zo haal je eenvoudig alles in huis voor deze zetmethode en kan je gelijk beginnen met koffie zetten. Een leuke manier om zelf kennis te maken met een nieuwe zetmethode of om cadeau te geven.

47,75­

Meer informatie

Maak kennis met een nieuwe zetmethode met het Startpakket Aeropress. Een Aeropress is een populaire zetmethode om thuis of onderweg een heerlijke espresso te zetten. Geniet op een goedkope en eenvoudige manier overal van je favoriete koffie. Dit uitgebreide startpakket omvat de belangrijkste accessoires die nodig zijn voor het zetten van koffie met een Aeropress. Denk aan een Aeropress en filters. Het enige wat je nog nodig hebt is koffie en je kan direct beginnen met het experimenteren met het Startpakket Aeropress. 

Tip: Ben jij op zoek naar een lekkere koffie voor bij je Startpakket Aeropress? Probeer dan eens het Proefpakket Limited Editions. Drie heerlijke koffies van Simon Lévelt die het goed doen in een Aeropress. 

Het Startpakket Aeropress bevat:
- Aeropress Koffiemaker
- Aeropress filters 350st

Kenmerken

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product