Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Hario

Hario Pour Over set V60

Een koffieset speciaal ontworpen voor de Slow Coffee opschenk methode. In deze set vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van een complex kopje koffie met een volle body.

29,95­

Meer informatie

Een koffieset, speciaal ontworpen voor de Slow Coffee opschenk methode. Deze zetmethode zorgt voor een complex kopje koffie met een volle body. Deze set van Hario bestaat uit een Dripper V60 (kunststof transparant) #02, glazen koffiekan 600 ml, een maatschepje en 100 filters #02. Combineert mooi met de Buono Kettle.

Kenmerken

Materiaal Glas, Kunststof
Categorie Accessoires
Soort accessoires Hario V60
Merk Hario
Fabrikant

Hario

Het merk Hario is ooit als fabrikant van hittebestendig laboratoriumglas begonnen. In 1964 werd de productie uitgebreid tot huishoudelijke artikelen, met als eerste product de koffiesiphon. De siphon wordt tot op de dag van vandaag als een van de meest bijzondere instrumenten beschouwd om koffie mee te zetten. 

Tegenwoordig is Hario niet meer weg te denken uit ons Slow Coffee assortiment, met de V60 dripper als best verkocht artikel. Het Hario V60 filtersysteem betekende een revolutie in het opschenken van filterkoffie. Door de gevormde spiraal aan de binnenkant van de koffiefilter en de relatief grote opening aan de onderzijde van de kegel zorgt de Hario filter voor een mooie en rijke extractie van de koffie.

Naar alle producten van Hario.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product