Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Onbekend

Cadeaupakket Christmas Blend & Bonbons

Tijdelijk niet online op voorraad

Geef de smaak van december cadeau met het Cadeaupakket Christmas Blend & Bonbons. Overheerlijke December Selectie Chocolade, verwarmende Chistmas Blend thee en handige theefilters, perfect voor de theeliefhebber. Een smaakvol cadeau voor een welverdiend genietmoment. 

15,99­

Meer informatie

Geef de smaak van december cadeau met het Cadeaupakket Christmas Blend & Bonbons. Overheerlijke December Selectie Chocolade en Christmas Blend thee met handige theefilters. Deze verwarmende melange van zwarte thee, rooibos, kruiden en specerijen is een heerlijke thee voor de kerstperiode. Licht pittig, een vleugje zoet en een feestelijk uiterlijk. Het maakt de feestdagen extra knus en gezellig. De handige theefilters, die in dit cadeau zitten, zorgen ervoor dat de gelukkige ontvanger gelijk kan gaan genieten met een heerlijke kop thee en chocolade. Het Cadeaupakket Christmas Blend & Bonbons wordt gratis voor je ingepakt in Simon Lévelt cadeaupapier of cadeauverpakking, zodat het cadeau klaar is om te geven aan de gelukkige ontvanger.

Cadeaupakket Christmas Blend & Bonbons bevat: 
- 100 gram Christmas Blend
- Zakje December Selectie Chocolade 150gr
- Doosje met 100 papieren theefilters per kop

Kenmerken

Fabrikant

Onbekend

Het perfecte kopje koffie of thee is niet compleet zonder accessoires. Of dit nou een theefilter is of een informatief boek over koffie, wij kiezen de producten die wie in ons assortiment aanbieden nauwkeurig uit. Zodat jij optimaal van onze koffie en thee kunt genieten.  

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product