Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Kinderen in huis en even geen inspiratie wat te doen tijdens de herfstvakantie? Duik samen de keuken in en ga aan de slag met ons koekjes-recept (overigens ook zónder kinderen een fijne bezigheid).

Chai thee is hot

Chai thee is hot. Vandaag de dag lijkt de chai latte hét drankje van de millennial, de oorsprong hiervan gaat echter eeuwen terug, meer dan 5000 jaar welteverstaan. De spicey chai thee vindt zijn roots in onder andere India, en is daar al eeuwenlang vast onderdeel van de cultuur en de traditionele geneeswijze Ayurveda.
Chai thee is helemaal hip. Het najaar leent zich uitstekend voor deze heerlijk verwarmende drank. Speciaal voor jou hebben we twee heerlijke chai thee recepten geselecteerd die we maken met geurige biologische chai thee uit onze limited edition selectie. Experimenteer en ontdek deze herfst jouw favoriete chai thee.
De Chai-trend zet voorlopig nog wel even door en daarom stappen wij in de wereld van Chai. We volgen alleen niet de route van de kant-en-klare Chai Latte mixen, maar gaan met traditionele recepten aan de slag.