Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens drukte bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Eigenart

Eigenart TeaFan Lily Mint

Tijdelijk niet online op voorraad

De TeaFan is jouw PT (Personal Teamaker). Vul de filter met thee en laat haar drijven in je glas. Verkrijgbaar in meerdere varianten.

18,95­

Meer informatie

De TeaFan is jouw PT (Personal Teamaker). Vul de filter met thee en laat haar drijven in je glas. Het hoofd van de TeaFan blijft drijven en is door het knotje makkelijk weer uit het glas te halen. Als de thee gezet is, kan de filter weer op het “lijfje” geplaatst worden. De TeaFan is verpakt in mooi geschenkdoosje. Verkrijgbaar in meerdere varianten.

Kenmerken

Materiaal Aardewerk
Categorie Accessoires
Soort accessoires Filters
Merk Eigenart
Fabrikant

Eigenart

Reeds 14 jaar wordt elk product van EIGENart bestempeld door hun enthousiasme, hun toewijding en hun gevoel voor innovatief design. Het “blik” betekende altijd meer dan een eenvoudige verpakking voor hen. Daarom werken ze er elke dag met hun eigen design afdeling aan om nieuw leven in hun producten te blazen en deze om te toveren in iets heel speciaals. . Door de jaren heen hebben ze de blikken dozen gerevolutioneerd door het ontwikkelen van moderne vormen en leuke designs en uiteindelijk zelfs nieuwe trends gecreëerd!

Naar alle producten van Eigenart.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product