Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Waterfilter Claris Smart+

15,49­

Meer informatie

JURA Waterfilter Claris Smart+ is de ideale waterfilter voor je JURA volautomaat. Deze waterfilter zorgt voor een perfect waterkwaliteit, wat leidt tot het beste koffieresultaat én een langere levensduur van je koffiemachine. De waterfilter zuivert het water naar de ideale waterhardheid, wat goed is voor de kwaliteit van je koffie en je koffiemachine en je eigen gezondheid. De JURA Waterfilter Claris Smart+ werkt optimaal wanneer de gemeten waterhardheid hoger is dan 12 °dH (deutsche Härte), conform de norm van het waterleidingbesluit. Aan de onderkant van de filter zit een depot met natuurlijke actieve bestanddelen die het water in het reservoir stabiliseren en kalkafzetting aan de reservoirbodem verminderen. Dit gebeurt zonder het gebruik van extra energie of inwerking, alleen de natuurlijke beweging van het water is hiervoor nodig. Het bovenste deel van de JURA Waterfilter Claris Smart+ filtert het water voor de koffiebereiding door middel van ionenwisseling en actieve kool. Zo geniet jij keer op keer van een overheerlijke kop koffie. 

Door de RFID-technologie (Radio-frequency Identification) communiceert de waterfilter met je JURA machine. Zo ziet je volautomaat wanneer de filter geplaatst is, welke modus toegepast moet worden en wanneer de filter is uitgewerkt en vervangen moet worden. Ondanks de waterfilter blijft je koffiemachine niet kalkvrij. Wij raden je aan je machine ondanks de waterfilter alsnog twee keer per jaar te ontkalken.

JURA Waterfilter Claris Smart+ is geschikt voor de volgende JURA volautomaten: D4, D6 / D60, E4, E6 / E60, E8 / E80 / E800, ENA 4, ENA 8, GIGA 6, IMPRESSA Z9, J6 / J600, S8 / S80, WE 6, Z6, Z8, Z10

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Waterfilter
Soort machine Volautomatische espressomachines
Merk Jura
Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product