Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Sage

Sage Bambino Plus Black Stainless Steel

Levertijd 3 - 5 dagen

Geniet van een volle smaak dankzij het portafilter van 54 mm met een dosering van 19 gram en automatische melktexturering. Ga sneller dan ooit van koffieboon naar een kopje koffie door de opwarmtijd van drie seconden en nauwkeurige espresso-extractie. Koffie net als in je favoriete koffiezaak. Dit product heeft mogelijk een langere levertijd.

459,00­

Meer informatie

Latte art & snelle opwarmtijd
Met het automatische stoompijpje stem je de melktemperatuur en -textuur op jouw smaak af. Het microschuim van professionele kwaliteit bevordert de smaak van de koffie en is onmisbaar voor latte art. Het innovatieve ThermoJet®-verwarmingssysteem bereikt binnen 3 seconden de optimale extractietemperatuur. Wachten op dat perfecte kopje koffie is hiermee verleden tijd.

Volle smaak
Maak keer op keer een uitgebalanceerde espresso met de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Het portafilter van 54 mm met een dosering van 19 gram is essentieel voor een volle smaak en third wave-kwaliteitskoffie. De druk vanaf het begin geleidelijk aan verhoogd, waardoor alle smaken evenwichtig tot hun recht komen. Digitale temperatuurregeling (PID) zorgt dat het water precies de juiste temperatuur heeft voor een optimale espresso-extractie. Het verwarmingssysteem wordt na het stomen automatisch gezuiverd, waardoor de temperatuur ook bij de volgende extractie precies goed is.

De Sage Bambino Plus heeft een waterreservoir van 1,9 liter. 

 Levering koffiemachine

Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Halfautomatische espressomachines
Merk Sage
Materiaal Roestvrijstaal
Afmetingen 19.5 cm breedte x 32 cm diepte x 31 cm hoogte
Fabrikant

Sage

Sage espressomachines

Vind je de koffie die je bij een koffiebar krijgt vaak lekkerder dan de koffie die je thuis zelf zet? Dan ben je toe aan een halfautomaat espressomachine van Sage. Bekijk nu het mooie aanbod bij Simon Lévelt. Koffiezetten met zo’n koffiemachine is iets meer werk dan met een volautomaat, maar Sage heeft de moeilijkste aspecten van het proces voor je geautomatiseerd. Daardoor maak je met gemak een lekkere koffiespecialiteit van koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken! 

Het assortiment van Simon Lévelt bevat diverse Sage koffiemachines voor een heerlijke koffie en espresso.. De espressomachines en andere keukenapparaten die Sage maakt, zijn allemaal ontworpen om jouw leven zo makkelijk mogelijk te maken. Veel functies zijn geautomatiseerd, zodat je alleen maar op een knop hoeft te drukken om ze uit te voeren en een perfect resultaat te bereiken. Maar er blijft ook genoeg over wat je zelf naar eigen smaak in kunt stellen, zodat je toch een persoonlijke touch aan je dranken en gerechten kunt geven en het gevoel hebt dat je ze zelf hebt gecreëerd.

Bekijk alle Sage koffiemachines.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product