Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Ontkalkingstabletten 2-in-1 3x3

Tijdelijk niet online op voorraad

14,99­

Meer informatie

In leidingwater zit kalk, dat zich afzet in je mooie espressomachine. Dat wil je liever niet, want kalk kan de smaak van je koffie nadelig beïnvloeden en je machine kapot maken. Regelmatig ontkalken is dus noodzakelijk. JURA ontwikkelde dit ontkalkingstablet om je machine grondig kalkvrij te maken, zonder de onderdelen te beschadigen. Gebruik deze tabletten dus in je JURA-machine als je graag wilt dat hij nog jaren meegaat.

Deze verpakking bevat tabletten voor 3 ontkalkingsbeurten.

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Ontkalker
Soort machine Volautomatische espressomachines
Merk Jura
Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product