Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Cilio

Cilio Aroma Koffiemolen

35,95­

Meer informatie

Deze traploos verstelbare keramische molen molen is volledig uitgevoerd in roestvrijstaal en is daardoor minder kwetsbaar dan varianten met kunststof of glazen delen. De molen heeft een kwalitatief goede uitstraling door het gebruik van rvs.

Kenmerken

Materiaal Roestvrijstaal
Categorie Accessoires
Soort accessoires Koffiemolen
Merk Cilio
Fabrikant

Cilio

Cilio blinkt al jaren uit in het maken van keukengerei dat het leven makkelijker maakt. Daarbij worden design en gebruiksgemak altijd hoog in het vaandel gedragen. Denk hierbij aan espressopotje, cafetières, melkopschuimers en nog meer producten voor het zetten van een goede kop koffie.

Naar alle producten van Cilio.

Reviews
3,5
(6)
Sortering:

Werkt voor een tijdje

Gekocht, en meteen mooi wat koffie gemalen, werkte prima. Maar nu na een maand of 5 begint hij toch wat mankementen te laten zien. In de rvs body zit een plastic binnendeel, wat los is gekomen waardoor er een kier onstaat onder de maalsteen. Hier blijft koffie in zitten. Het is ook best wat werk om dit elke keer schoon te maken. Ik ga dus binnenkort opzoek naar een nieuwe maler.

Simon Lévelt 15 okt. 2021

Beste Taco,

Bedankt voor je reactie. Wat vervelend om te horen dat je molen nu al mankementen vertoont. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Graag helpen we je aan een passende oplossing. Hiervoor willen wij je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Alvast bedankt! 

Hartelijke groet, 

Simon Lévelt

Gemiddeld

Het systeem is wat omslachtig met de schroef die elke keer opengemaakt moet worden en het is moeilijk te doseren. Gezien de prijs zou ik dan eerder een simpele elektrische molen kopen gezien het erg lang duurt voordat de bonen gemalen zijn. De molen doet verder wat 'ie moet doen en maalt de koffie prima, al voelt doet voor mij als een 20 euro product en geen 30 euro product.

Opgelost

Na het eerste gebruik bleef ik zitten met een kapotte koffiemolen. Naar aanleiding van de 1ster review en een berichtje aan de klantenservice, ben ik gebeld en vriendelijk verzocht om met de koffiemolen naar de winkel te komen. Daar is het euvel erkent en de molen in inderdaad niet in orde. Ter plekke (Utrecht) is het defecte onderdeel vervangen. En de eerste koffie (Bialetti) is al binnen. Prima service, Dank U

Miskoop

Na 10 koffiebonen draait de molen rond alsof er geen bonen (meer) inzitten. Wat blijkt; het zwarte binnenwerk zit los en draait vrolijk mee. De inkeping, die het binnenwerk op zijn plaats moet houden is er wel, alleen in de behuizing zit geen palletje waar de inkeping overheen moet schuiven en daarmee stabiel vast zit. Fabricagefout? ik weet het niet maar quality controle heeft z'n werk niet gedaan.

Prima

Goed molentje, inderdaad, je moet even uitproberen, maar ik heb de juiste maling te pakken en het is ideaal voor mijn dagelijkse 1 kop koffie.

Mooi

Heel mooi, werkt ook heel goed. Ideaal voor een enkel of een paar kopjes koffie. Instelling is wel lastig: hoe "los" kan de schroef? Wat is grof en hoe grof is dat?

Bekijk meer reviews