Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Corazón®

8,50­ / 250 gr
Volumekorting:

10% korting bij 3 kilo verpakkingen en 15% korting bij 6 kilo verpakkingen koffiebonen (wordt direct in de winkelmand verrekend)

Meer informatie

Is jouw hart al veroverd door de melange Corazón? Deze complexe melange van 100% arabicabonen uit Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Indonesië is het proberen zeker waard. Door het lange roosterprofiel van de koffiebonen is de Corazón een volle, zware en aromatische espresso, die ook prima geschikt is als slow coffee en in de filter of cafetière. Houd je dus van koffie met een rijke smaak, dan kun je met de Corazón je hart ophalen!

Deze koffie is halverwege juni omgezet naar een 100% arabica melange.

Smaakprofiel

Intensiteit
3
Aroma
2
Body
2
Rins
3
Bitter
3

Kenmerken

Arabica 100% arabica
Merk Simon Lévelt
Categorie Koffie
Koffiespecialiteiten Espresso, Zwarte koffie, Slow coffee, Cappuccino
Roast Dark roast
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Smaakprofiel Vol & Krachtig
Zetmethode koffie Filter, Espresso, Slow coffee, Aeropress
Ingredienten 100% arabica koffie uit Centraal Amerika, Zuid Amerika en Indonesië
Reviews
5,0
(23)
Sortering:

De lekkerste koffie ooit geproefd

Al minstens 25 jaar mijn favoriete koffie

Hemelse koffie

Corazon is vol van smaak,,,,,,,,,smaakt naar meer!!!!!

heerlijk

Goddelijke koffie

Deze koffie is al meer dan twintig jaar mijn favoriet.
Ik zal niet vlug meer veranderen!

Onze huiskoffie

Al jaren onze favoriet. Pittig, aromatisch, mooi bittertje. En ook nog biologisch.

heerlijjk

Lang gezocht..eindelijk gevonden..heerlijke sterke koffie !

Smakelijk

Heerlijke koffie

Best coffee with milk

It's the best coffee I've ever had for a latte. Tastes smooth and creamy. Highly recommended for dark-roast coffee lovers

Heerlijke sterke koffie

De corazon is een heerlijke sterke espresso. Hij is erg lekker als cappuccino of latte. Als je van donkere tonen houd is deze aan te raden! Ik kan hem alleen niet drinken op een half volle maag. Daar is ie iets te sterk voor

Rijk

Na lang proberen (andere koffies, hoeveelheid, maling etc.) nu de vaste boon voor in mijn espresso machine. Rijk, sterk, niet bitter, mooie afdronk, mooi crema laagje dat lang volhoudt. Een enkele van mijn gasten drinkt deze met een beetje suiker. Een klein stuk chocolade kan ook helpen de smaak n�g fijner te krijgen.

Heerlijk

Deze koffiebonen op aanraden in de winkel Den Bosch gekocht. En terecht een heerlijke koffie die ook erg lekker ruikt! Vandaag weer een andere smaak gekocht Guji Unwashed kan niet wachten om te proberen.

Heerlijk

voor mijn eerste koffiebonen aankoop heb ik me laten adviseren door de verkoper in Haarlem. voor mij persoonlijk had het wat pittiger gemogen, maar de man moet ik 100% gelijk geven dat dit een uitstekend begin was. een heerlijke koffie die bij een ieder goed in de smaak zal vallen.

Succes verzekerd.

Als Post NL weer aan de deur staat met de volgende doos met 6 kilo Corazon komt de echte koffiegeur je aan de deur al meteen tegemoet. Voor ons een terugkerend ritueel, want we bestellen deze koffie al heel erg lang en steeds weer opnieuw. Een stevige koffie met een krachtige lekkere smaak en een prettige geur. Van onze bezoekers krijgen we ook altijd weer complimenten voor de lekkere koffie. We staan dus in onze smaak zeker niet alleen.

wonderbaarlijk

Van de week in Zeist een half pond bonen Corazon Expresso Bio gekocht op aanraden van de verkoper en moet zeggen het malen , het zetten , en de smaak alles klopte dus genieten.

Een echte opkikker

Een koffie met een sterke maar toch zachte romige smaak. Hier ga ik 's morgens speciaal even voor zitten. Voorlopig wil ik geen andere meer.

Smaak sensatie

Als je de verpakking open doet worden je zintuigen al geprikkeld. Bij de maling komt de geur vrij die je gaat herkennen aks je de eerste slokje neemt van je espresso. De kleur in het kopje is prachtig en de smaak is sterk maar heeft een zachte streling. Dit is mijn moment van beleven .

Diep!

Een diepe smaak, geur een kleur. Een voortreffelijk bakkie om keer op keer van te genieten.

Vol!

Heerlijk vol van smaak. Een stevig kop koffie. Perfect om de dag mee te beginnen.

Geweldig

Vandaag een vestiging binnen gelopen in Enschede. Uitgebreid advies gehad en een aantal soorten koffie en thee meegenomen. Gelijk thuis gedronken en vallen zeer goed in de smaak.

De koffie is prima

Op zoek naar een koffieboon die krachtig van smaak is zijn we op advies van de verkoopster aan de espresso corazon gekomen. Een prima advies. De koffie is vol van smaak

Krachtig!!

Een heerlijke krachtige volle smaak met een intense beleving!! Gewoon TOP!! Voor ons de lekkerste bonen om een heerlijke cappucino te maken.

\Vol\"treffelijk !"

Deze Espresso Corazon vind ik een prachtige blend, vol, krachtig, met een klein zoetje. Heerlijk op elk moment van de dag!

Bekijk meer reviews