Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bialetti

Bialetti Tutto Crema 1000 ml

45,95­

Meer informatie

Met deze melkopschuimer van Bialetti kun je op je eigen fornuis op eenvoudige wijze een schuimige, romige melk klaarmaken. De Tuttocrema is voorzien van een praktisch dubbel pijpje met een anti-aanbaklaag. Hierdoor is de opschuimer gemakkelijk schoon te maken. Met de heerlijke opgeschuimde melk vul je ongeveer 6 kopjes koffie aan of maak je 3 heerlijke cappuccino's. Je maakt ongeveer 1000 ml opgeschuimde melk. Geschikt voor alle soorten kookplaten, behalve inductie.

Kenmerken

Materiaal Aluminium
Categorie Accessoires
Soort accessoires Melkopschuimer
Merk Bialetti
Fabrikant

Bialetti

De espressopotjes van Bialetti, ook wel (foutief) percolators genoemd, zijn over de hele wereld een begrip. Vooral het Moka Express model is bij veel mensen bekend. Dit model van Bialetti, met hoekig ontwerp, is een klassieker geworden in koffiewereld. Naast de Moka Express hebben we bij Simon Lévelt nog meer modellen in het assortiment, zoals de Bialetti Brikka en Bialetti Musa. Espressopotjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De oorsprong van Bialetti ligt, vanzelfsprekend, in Italië. Hier legde Alfonso Bialetti met de Moka Express de basis aan een internationaal merk met espressopotjes van klassiek Italiaans design. Alfonso Bialetti richtte zich eerst voornamelijk op de Italiaanse markt, maar groeide al snel uit tot een toonaangevend merk in de hele wereld. Dit door espressopotjes van hoge kwaliteit te produceren, die eenvoudig zijn, maar erg functioneel.

Naar alle producten van Bialetti.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product