Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens drukte bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bialetti

Bialetti Kitty Nera 4 kops

Tijdelijk niet online op voorraad

De Bialetti Kitty Nera is een prachtig espressopotje met een stijlvol Italiaans ontwerp met harmonieuze lijnen. Geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie.
38,95­

Meer informatie

De Bialetti Kitty Nera 4 kops heeft een stijlvol Italiaans ontwerp met harmonieuze lijnen. Door de geborstelde stalen behuizing kan dit espressopotje wel tegen een stootje. De Bialetti Kitty Nero zet binnen een paar minuten uitstekende espresso met precies de juiste temperatuur. Het potje heeft ook nog eens een hittebestendig handvat. Dit espressopotje is geschikt voor het maken van vier kopjes Italiaanse espresso en alle warmtebronnen, waaronder inductie.

Kenmerken

Materiaal Roestvrijstaal
Categorie Accessoires
Soort accessoires Espressopot
Merk Bialetti
Fabrikant

Bialetti

De espressopotjes van Bialetti, ook wel (foutief) percolators genoemd, zijn over de hele wereld een begrip. Vooral het Moka Express model is bij veel mensen bekend. Dit model van Bialetti, met hoekig ontwerp, is een klassieker geworden in koffiewereld. Naast de Moka Express hebben we bij Simon Lévelt nog meer modellen in het assortiment, zoals de Bialetti Brikka en Bialetti Musa. Espressopotjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De oorsprong van Bialetti ligt, vanzelfsprekend, in Italië. Hier legde Alfonso Bialetti met de Moka Express de basis aan een internationaal merk met espressopotjes van klassiek Italiaans design. Alfonso Bialetti richtte zich eerst voornamelijk op de Italiaanse markt, maar groeide al snel uit tot een toonaangevend merk in de hele wereld. Dit door espressopotjes van hoge kwaliteit te produceren, die eenvoudig zijn, maar erg functioneel.

Naar alle producten van Bialetti.

Reviews
5,0
(1)
Sortering:

Perfect

Kitty nera is ideaal voor mij.

Bekijk meer reviews