Allegro Decaf Espresso Servings

Allegro Decaf Espresso Servings

Een aangenaam volle body. Licht zoet én licht fris, afgemaakt met kruidige tonen. Is dat hoe je je een cafeïnevrije koffie voorstelt? Waarschijnlijk niet, maar dat is precies wat je krijgt als je Allegro drinkt, een aromatische medium roast koffie. Probeer het zelf! De Allegro is gedecafeïneerd op een milieuvriendelijke wijze. *50 servings voor Piston-apparaat.

19,95­

Levertijd: Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Klanten kochten ook

Meer informatie

Een aangenaam volle body. Licht zoet én licht fris, afgemaakt met kruidige tonen. Is dat hoe je je een cafeïnevrije koffie voorstelt? Waarschijnlijk niet, maar dat is precies wat je krijgt als je Allegro drinkt, een aromatische medium roast koffie. Probeer het zelf! De Allegro is gedecafeïneerd op een milieuvriendelijke wijze. 

*50 servings voor Piston-apparaat.

Cafeine Cafeïnevrij
Merk Simon Lévelt
Biologisch Biologisch
Ingredienten 100% Arabica koffie, gedecafeïneerd.
Koffiesoort 100% Arabica
Roast Medium roast
Smaakprofiel Rond & Soepel

Zetadvies & ingrediënten


Ingrediënten: 100% Arabica koffie, gedecafeïneerd.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.