Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Zassenhaus

Zassenhaus Buenos Aires Koffiemolen

Tijdelijk niet online op voorraad

49,49­

Meer informatie

Compacte handmolen met precisiemaalwerk van Zassenhaus. De maalgraad is instelbaar, zodat de koffiebonen in de juiste fijnheid voor de gekozen zetmethode kunnen worden gemalen. De molen is geschikt voor het malen van kleine hoeveelheden. In het reservoir kan 14 gram bonen. De molen is van zwartkunststof, heeft een glazen bakje waar de gemalen koffie in wordt opgevangen. De deksel en handel in rvs geven de molen een eigentijdse uitstraling.

Kenmerken

Materiaal Glas
Categorie Accessoires
Soort accessoires Koffiemolen
Merk Zassenhaus
Fabrikant

Zassenhaus

Zassenhaus staat al sinds 1867 voor producten van hoogwaardige kwaliteit en traditioneel, ambachtelijk design. Maar die traditionele insteek staat niet gelijk aan gedateerde producten, het bedrijf blijft continu innoveren en laat zich daarbij inspireren door de modernste technieken. Het resultaat? Koffiemolens die er prachtig stijlvol uitzien en prima malen.

Naar alle producten van Zassenhaus.

Reviews
4,0
(2)
Sortering:

Handig, maar

Mooie, handige, compacte molen die fijn in de hand ligt. Maalt goed, hoewel het instellen van de maalgraad even trial and error is. Ik wissel nooit, dus eenmaal goed is goed. Maar helaas na een aantal jaar toch last van sljjtage. Het deksel blijft bij het draaien op zijn plek door vier kleine inkepingen in het deksel die precies passen over vier kleine uitsteeksels in het deel waar je de koffiebonen in doet. Na een paar jaar zijn helaas zowel de inkepingen als de uitsteeksels afgesleten, waardoor het deksel steeds doordraait bj het malen. Heel jammer, want verder (maal-mechanisme, bakje, etc) is hij nog perfect.

Simon Lévelt 14 jul. 2021

Hoi Wendy,

Bedankt voor jouw mooie revieuw en wat jammer dat het deksel nu zo door draait. 

Je kunt ook even contact opnemen met de klantenservice, misschien dat er nog een oplossing is voor dit probleem.

fijne mooie molen

De molen doet wat ie moetdoen en het instellen vereist wel enige aandacht. De maalgraad moet je instellen met een vlinderschroef onderin, met klikt en dat valt niet mee omdat ik niet goed voel hoeveel klikt er zijn en wanneer ik de fijnste maalgraaf bereik heb.

Bekijk meer reviews