Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Waterfilter CLARIS Blue

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

14,99­

Meer informatie

Een espressomachine koop je voor een optimale smaakervaring. Koffiesmaak, welteverstaan. Kalk proef je liever niet terug in je dagelijkse kop koffie. Vroeger moest je koffiemachines daarom regelmatig ontkalken, maar de moderne JURA volautomaten beschikken over een waterfilter, dat het water continu reinigt. Zodat koffiedrinken een echte smaakbeleving wordt en je machine langer meegaat! Dit CLARIS Blue waterfilter is speciaal ontwikkeld voor volautomaten met een One Touch Capuccino functie.

LET OP: Deze JURA Waterfilter Claris Blue is alleen geschikt voor JURA volautomaten waarbij de filterhouder in het waterreservoir blauw is. Dit zijn: C50, C55, C60, C65, C9, C90, D6, ENA5, ENA7, ENA 9 One Touch, F7, F9, F50, Giga 5, J6, J7, J9.2, J9.3, J9.4, Z7, Z9

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Waterfilter
Soort machine Volautomatische espressomachines
Merk Jura
Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product