Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Kopjeswarmer S Wit

Levertijd 3 - 5 dagen

129,00­

Meer informatie

Koffie uit een voorverwarmd kopje smaakt extra lekker. Dit heeft er mee te maken dat de koffie op de juiste temperatuur blijft. Alleen bij de juiste temperatuur ontplooit het koffiearoma zich in het kopje volledig, waardoor jij geniet van je premium koffie. Dit maakt van de praktische, kleine JURA Kopjeswarmer S Wit de ideale aanvulling op elke volautomaat.

Ideale kopjestemperatuur
In het stijlvolle design van de JURA Kopjeswarmer S Wit zit een strakke afdekking verwerkt, wat warmteverlies tegengaat en energie bespaart. Zo worden jouw koffiekopjes op een duurzame en efficiënte manier op een constante temperatuur van ca. 55 °C gehouden. Het enige wat je hoeft te doen is de aan aan-uitknop in te schakelen en je kopjes zijn in een mum van tijd lekker opgewarmd.

Optimale bergruimte
De JURA Kopjeswarmer S Wit is strak en klein, waardoor het past in ieder huishouden. Met een grootte van slechts 13,9 x 19,9 x 25,8 cm is er altijd wel een plekje te vinden. Ondanks het kleine design, passen er genoeg koffiekopjes in de kopjeswarmer. Er is plaats voor 8 espresso- (Ø 57 mm), 6 koffie- (Ø 66 mm) of 4 cappuccinokopjes (Ø 90 mm).

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Aanvullende accessoires, Volautomatische espressomachines

Klanten kochten ook

Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product