Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Giga 6 Aluminium (EA)

Levertijd 3 - 5 dagen

3.490,00­
€100,- koffietegoed

€100 koffietegoed

€100,- koffietegoed

ACTIE: Gratis koffie bij aankoop van een machine

Bij aankoop van een koffiemachine laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak... Elke Simon Lévelt koffie heeft een uniek karakter. Probeer 1 van onze koffies met je tegoed, dat je krijgt bij aankoop van een machine.

Koffiemachine         Tegoed

€ 500 tot € 750:       € 25

€ 750 tot € 1000:     € 50

€ 1000 tot € 1500:   € 75

>= € 1500:                € 100

 

Voorwaarden

- Per winkel verschilt het machineaanbod
- Alle machines vind je op simonlevelt.nl
- Je tegoed is uit te betalen in koffie. Niet in contanten. 
- Je tegoed is 1 jaar geldig na aankoop van de machine. 
- Eventuele prijsveranderingen uitgesloten. 
- Tegoed is niet inwisselbaar in de webwinkel.

Welke machine past bij mij?

Een nieuwe koffiemachine aanschaffen is best lastig daarom geven we een korte uitleg over volautomaat- en halfautomaatmachines.

Volautomaat

Drink je graag een kop koffie, maar moet het zetten ervan niet te ingewikkeld worden? Kies dan voor een volautomaatespressomachine. Volautomatische machines bieden veel bedieningsgemak. Zo worden je bonen automatisch gemalen, je automatische tamper drukt het aan en als je water op temperatuur is wordt dit onder druk door de koffie geperst. Drink je een cappuccino of latte, dan schuimt de volautomaat ook nog eens je melk. Sommige volautomaten zijn zelfs te bedienen via een appje en in te stellen op gebruiker. Gemak dient de mens. Een volautomaat vraagt wel meer onderhoud.

Drink je 2 kopjes of drink je met meerdere personen een aantal kopjes koffie per dag? Wil je dat je koffie in de ochtend automatisch klaarstaat en dat je machine vanzelf uitschakelt? Wil je dat je machine zich automatisch reinigt of ga je daar zelf mee aan de slag? Wil je een hele strakke uitstraling of juist wat knoppen zien? Elke machine heeft zijn specialiteiten. Bekijk hier onze volautomatische espressomachines.

Halfautomaat

Wil je naar hartenlust experimenteren met koffiesoort, maling en hoeveelheid water? Dan is een halfautomatische espressomachine wat je nodig hebt! Je herkent een halfautomaatmachine aan de piston/filterdrager en stoompijpje, die je dus zelf bedient. Het kost even wat meer tijd om je koffie te zetten maar dan heb je wel een heel lekker zelfgezette koffie. Deze espressomachines zijn vaak van een wat kleiner formaat en hebben minder onderhoud nodig dan een volautomaat.

Ga je voor een losse bonenmaler of een maler in je machine, een melkschuimpijpje of een losse melkklopper, voor een koperen binnenkant, een groot waterreservoir of voor een klein formaat? Voor elke gebruiker zijn wensen. Bekijk hier onze halfautomatische espressomachines.

 

Onderhoud & service

Het onderhoud van je machine is heel belangrijk voor de smaak van je koffie en voor technische problemen. Wij verkopen onderhoudsproducten van de merken die we aanbieden. Zoals: ontkalkingstabletten, reinigingspoeder cappuccinoreiniger, filterpatronen etc. Werkt je machine niet meer? Wij kunnen de service verzorgen. Een aantal Simon Lévelt winkels hebben een eigen serviceafdeling. De overige winkels laten service uitvoeren door het desbetreffende merk.

Meer informatie

Perfectie, precisie en professionaliteit, dat is de JURA Giga 6 Aluminium. Met deze volautomatische koffiemachine steel jij echt de show. Moderne technologieën en hoogwaardige materialen zorgen voor een ultiem resultaat. Het is de krachtigste machine in zijn soort en levert uitmuntende koffie. De twee koffiemolens zorgen voor nog meer mogelijkheden. Geniet van maar liefst 28 verschillende koffiespecialiteiten bij je thuis. De JURA Giga 6 is perfect voor de thuisbarista die net iets meer wil.

28 perfecte specialiteiten
De perfecte koffie zetten wordt eenvoudig met de JURA Giga 6 Aluminium. Deze professionele koffiemachine beheerst drie verschillende bereidingsprocessen voor koffie en de optimale opwarming en opschuiming van melk. Deze ingrediënten zorgen voor het perfecte kopje koffie bij je thuis. Daarnaast kan je meerdere specialiteiten tegelijkertijd zetten. Het nieuwe binnenwerk met de gebundelde kracht van twee verwarmingssystemen en twee pompen maakt het mogelijk om koffie en melk of melkschuim tegelijkertijd te bereiden. Zo wordt het maken van die caffè latte, flat white of cortado erg eenvoudig. De melk en melkschuim stel je geheel in op eigen smaak en 10 temperatuurniveau. Je perfecte kopje koffie is binnen handbereik! 

Twee unieke keramische schijfmolens
De JURA Giga 6 heeft twee elektronisch verstelbare keramische schijfmolens die garant staan voor de ideale fijnheid van de koffie. Ze zijn met de hoogste precisie gemaakt van de hardste materialen. De Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.) zorgt voor een constant perfect resultaat, een molenleven lang. Zo weet je zeker dat de aroma's van je favoriete koffieboon goed tot zijn recht komen. De beide molens zijn apart in te stellen en te gebruiken, waardoor je twee verschillende koffiebonen in je apparaat kan gebruiken. Naar eigen keuze kan je deze koffie afzonderlijk of als melange gebruiken in je koffie. Dit kan in 25 %-stappen vrij worden gekozen. Dit maakt steeds de perfecte, individuele melange mogelijk.

Een slimme koffiemachine
Niet alleen op het gebied van techniek is de JURA Giga 6 de beste in zijn soort. Ook doet kunstmatige intelligentie zijn intrede bij deze koffiemachine. Het grote kleuren touchscreen toont je alleen de informatie waar jij behoefte aan hebt. Het zelflerende algoritme herkent persoonlijke voorkeuren en past daar het startscherm op aan. Zo toont hij jou twee, vijf of acht favoriete koffiespecialiteiten. Gepresenteerd met afbeelding en symbool. Aan de specialiteiten kan je zelf namen geven die getoond of verborgen kunnen worden. Zo heb jij een koffiemachine die aansluit op jouw wensen en geniet je met één druk op de knop van je favoriete koffie. 

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.
 
 Neem contact op met een speciaalzaak voor actuele voorraadinformatie.

 

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Volautomatische espressomachines
Merk Jura

Klanten kochten ook

Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product