Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
TeaClassix

Arare Teapot 0,35L copper

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

Arare gietijzeren theepot met 0,35 liter inhoud. Deze koperkleurige theepot is van binnen geëmailleerd en voorzien van een RVS zeefje.

29,95­

Meer informatie

Arare gietijzeren theepot met 0,35 liter inhoud. Deze koperkleurige theepot is van binnen geëmailleerd en voorzien van een RVS zeefje. Gietijzer houdt de thee langer warm en gaat jaren mee. De pot mag gebruikt worden op alle vuren, zelfs ook op kachels als waterverdamper. De gebruiks- en onderhoudsvoorschriften zijn aanwezig in de doos.

Kenmerken

Materiaal Gietijzer
Merk Teaclassix
Fabrikant

TeaClassix

TeaClassix importeert en distribueert een uitgebreide collectie gietijzeren theepotten. Ook accessoires zoals kopjes, onderzetters, theewarmers en filters behoren tot het assortiment. 

De producten worden gemaakt bij een familiebedrijf dat hier al 3 generaties lang in gespecialiseerd is. Met hen onderhoudt TeaClassix goed persoonlijk contact zodat zij beschikken over de juiste informatie en de productie goed verloopt. 

Alle theepotten zijn vanbinnen geëmailleerd en voorzien van een roestvrij stalen filter. Kleine afwijkingen in kleur of vorm kunnen optreden, gezien de grote hoeveelheid handenarbeid die nodig is om deze producten te maken. Elke theepot is uniek, en bij naleving van de gebruiksvoorschriften, zal men er jarenlang plezier aan beleven.

Naar alle producten van TeaClassix.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product