Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Waterfilter CLARIS Smart

Tijdelijk niet online op voorraad

14,99­

Meer informatie

Een espressomachine koop je voor een optimale smaakervaring. Koffiesmaak, welteverstaan. Kalk proef je liever niet terug in je dagelijkse kop koffie. Vroeger moest je koffiemachines daarom regelmatig ontkalken, maar de moderne JURA volautomaten beschikken over een waterfilter. Deze waterfilter reinigt het water continu, zodat koffiedrinken een echte smaakbeleving wordt en je machine langer meegaat. 

De JURA waterfilter CLARIS Smart beschikt over RFID-technologie (Radio-frequency Identification). Daarmee communiceert het met je volautomaat over de juiste filterinstellingen, levensduur van het filter en hoe intensief het filter gebruikt wordt. Allemaal om ervoor te zorgen dat jouw koffie de beste smaak heeft en dat jouw machine zo lang mogelijk meegaat. Natuurlijk meldt hij het ook automatisch als het tijd is voor een nieuw filterpatroon.

Deze waterfilter is geschikt voor: D4, D6, D60, D600, E6, E60, E600, E8, E80, E800, ENA 8, Giga 6, J6, J600, S8, S80, WE6, WE8, Z6, Z8, Z10

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Waterfilter
Soort machine Volautomatische espressomachines
Merk Jura
Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
5,0
(1)
Sortering:

Water filter claris

Topproduct

Bekijk meer reviews