Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Proefpakket Puur Groen

18,50­

Meer informatie

Ontdek de wereld die schuilgaat achter de lekkerste thee en vind de smaak die bij je past met Proefpakket Puur Groen. Met deze groene theesoorten maak je vanuit je woonkamer een reis door Azië en breng je een bezoek aan China, India en Indonesië. Ontdek de verschillen en vind je favoriet! Naast de vier verschillende groene theeën krijg je er ook Simon Lévelt papieren theefilters bij.

Alle thee komt van de Camellia Sinensis. De manier waarop de thee wordt verwerkt, bepaalt de uiteindelijke theesoort. Groene thee wordt gemaakt door de bladeren na het plukken te verflensen. Direct daarna worden ze verhit, zodat er gaan oxidatie plaatsvindt en het blad mooi groen blijft.

Inhoud van Proefpakket Puur Groen:
- Yunnan Silver Dragon - China (50 gram)
Chinese groene thee met groot, regelmatig gerold blad. De thee heeft zilverwitte tips, is krachtig en heeft een volle, lichtkruidige smaak. De Silver Dragon is een echte klassieker!

- Sencha - China (50 gram)
De Sencha thee wordt op Japanse wijze geproduceerd in China en heeft de kenmerkende naaldvorm. Volle, aromatische en frisse thee met tonen van groene groente. 

- Nilgiri Groen - India (50 gram)
Zeer aangename en toegankelijke groene thee uit India. Zacht, soepel en met prettige, lichte tonen van tropisch fruit.


- Bukit Sari Highland Green - Indonesië (50 gram)
Prachtig uitziende, grootbladige groene thee uit Indonesië. De thee is frisgroen en mild. Het aroma is intens en iets bloemig.

- Doosje met 100 papieren theefilters voor een kop thee

Kenmerken

Theesoort Groene thee
Biologisch Biologisch
Losse thee Losse thee
Categorie Cadeau
Inhoud cadeau Accessoires, Thee
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product