Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Proefpakket Thee Specials

20,50­

Meer informatie

Ontdek de wereld die schuilgaat achter de lekkerste thee en vind de smaak die bij je past met Proefpakket Thee Specials. Met dit proefpakket maak je kennis met de verschillende theesoorten en ontdek je de vele mogelijkheden. Dit proefpakket bevat een zwarte thee, witte thee, oolong thee en een bijzondere groene thee., alle vier uit China. Naast deze vier theesoorten vind je in het Proefpakket Thee Specials ook een doosje Simon Lévelt papieren theefilters.

Thee vindt zijn oorsprong in China waar deze drank meer dan 4000 jaar geleden voor het eerst werd gedronken. Volgens de legende werd thee per toeval ontdekt door Shen Nung, een kweker van medicinale kruiden, toen er een paar bladeren van een theestruik in een pot met water vielen. 

Inhoud van Proefpakket Thee Specials:
- Keemun Congou (50 gram)
Eén van de bekendste Chinese theesoorten. Een volle, zwarte thee met een van nature zoetige aroma en hints van vanille en karamel.

- Finest Oolong (38 gram)
Fluwelen oolong met een vol en notig karakter. Oolong thee wordt heel kort geoxideerd, waardoor de smaak tussen groene en zwarte thee in ligt.

- Lentedauw Mao Feng (50 gram)
Mao Feng betekent 'donzige bergtop' en verwijst naar de bergtoppen van de Yellow Mountain groep, waar deze groene thee groeit. De thee is zeer aromatisch, vol en fris.

- Pai Mu Tan (15 gram)
Delicate witte thee van jong, groot blad met veel tip. De blaadjes worden nauwelijks gerold en zeer licht geoxideerd. De thee is zacht, geurig en iets zoet.

- Doosje met 100 papieren theefilters voor een kop thee

Het proefpakket wordt geleverd in een groene of ivoorkleurige cadeaudoos, dit is afhankelijk van de actuele voorraad. 

Kenmerken

Theesoort Groene thee, Oolong, Witte thee, Zwarte thee
Biologisch Biologisch
Losse thee Losse thee
Categorie Thee
Inhoud cadeau Thee
Reviews
4,0
(1)
Sortering:

Prima

Ziet er goed uit, deze selectie. Lekker hoor

Bekijk meer reviews