Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens drukte bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Aeropress

Aeropress

Tijdelijk niet online op voorraad

Met de Aeropress zet je in een handomdraai een fantastische kop koffie of espresso. Door het langere contact van de koffie met het water komt het beste uit de koffie naar boven. En dat proef je.
39,95­

Meer informatie

Met de Aeropress zet je in een handomdraai een fantastische kop koffie of espresso. Door het langere contact van de koffie met het water komt het beste uit de koffie naar boven. En dat proef je. Het handzame apparaat is lichtgewicht, gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken. De Aeropress is geschikt voor een reguliere snelfiltermaling. Het mooiste resultaat krijg je met koffie gemalen op een iets grovere maalgraad. Het systeem is bedacht door ingenieur Alan Adler, bekend van de Aerobie frisbees. Hij was nooit tevreden over zijn koffie en vond daarom maar zijn eigen zetmethode uit. Hij wist dat een lagere temperatuur bitterheid en aciditeit verlaagde en tot een zoetere koffie leidde. En ook dat papieren filters zorgen voor een helder mondgevoel.

Kenmerken

Materiaal Kunststof
Categorie Accessoires
Soort accessoires Aeropress
Merk Aeropress
Fabrikant

Aeropress

Met de Aeropress zet je letterlijk koffie in een handomdraai. Of zou je koffie kunnen zetten in een handomdraai als je weet hoe hij werkt.

De Aeropress kun je op twee manieren gebruiken. De traditionele methode en de inverted methode. Volgens barista’s creëren de verschillende manieren een eigen smaakpatroon. De traditionele methode haalt de fijne nuances in de koffie naar voren, terwijl met de inverted methode zoete koffies beter tot hun recht komen.

Naar alle producten van Aeropress.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product