Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Jasmijn Parels

Deze thee wordt vervangen door de biologische variant Jasmine Phoenix Dragon Pearls.

8,95­ / 50 gr

Meer informatie

Je geniet het meest van deze Jasmijn Parels op speciale gelegenheden of wanneer je een ‘normale’ dag wil omtoveren tot een klein feestje. Deze parels proeven en ruiken namelijk niet alleen heerlijk, ze geven je ook een show in je kopje. De Jasmijn thee wordt met de hand tot ‘parels’ gevormd. Na het zetten openen de parels zich als een blad en geeft de thee een bloesemgeur af. 

Kenmerken

Categorie Thee
Merk Simon Lévelt
Losse thee Losse thee
Theesoort Jasmijn
Cafeine Met Cafeïne
Land van herkomst China
Regio China
Ingredienten Jasmijnthee
Zetadvies 5 a 6 parels per kop, 4 minuten, 85°C, 85°C, 4 minuten, 5 a 6 parels per kop
Reviews
4,6
(14)
Sortering:

Heerlijke thee

Heel lekkere thee. Ik ben normaal niet zo voor jasmijnthee, maar hier ben ik fan van. Ik gebruik 5 pareltjes in een grote mok en dat is perfect.
De thee ontspant me echt en doet wonderen voor mijn maag. Een echt zen-momentje!

Heerlijke Jasmijnthee met een lichte rooksmaak.

Ik heb slechts één keer een vergelijkbare thee gehad via een vriendin die de thee in China had gekocht in een specialiteiten winkel. De eerste bestelling bij Simon Lévelt was 500 gram. Ik heb nu in één een kilo gekocht met een nette korting.

De crème de la crème onder de jasmijn thee

Verknocht aan Jasmine pearls, slechts 5 bolletjes nodig voor een grote kom thee. Met bijna-kokend water zetten, verminderd de bitterheid, en niet langer dan 3 minuten laten trekken.

Heerlijk

Enige tijd geleden kreeg ik een doosje Jasmijn parels en hoewel ik het er leuk uit vond zien verdwenen ze in de kast tussen alle andere thee soorten. Gisteren kwam ik het weer tegen, dus maar een kop thee gezet. Blij verrast door de smaak en geur! Het doosje heeft nu een plekje voorin de kast gekregen.

Heerlijk

Een goede jasmijn thee een van de beste.

Heerlijk

Heerlijke jasmijn thee zoals ik had verwacht. Vond het zo lekker bij iemand die deze had gekregen van een vriend die in china was geweest dat ik het zelf ook wel eens wilde kopen. Dit is een van mijn favorieten

Prima!

Prima opgelost Simon Levelt, ik heb een doosje met de juiste jasmijnparels ontvangen, hartelijk dank!

Bitterzoet?

Bijzondere thee. De beschrijving van vol en zoet aan de ene kant en toch een licht bittertje aan de andere kant klopt helemaal. De geur is zoetig-spinazie-achtig, als je een slokje neemt proef je in eerste instantie vooral zoet en het bitterje komt met een soort droogheid met wat vertraging door. Het bittertje is subtiel maar toch duidelijk aanwezig en de associatie met groene bladgroenten vind ik wel goed getroffen. Prettige nasmaak.

Verbaasd!

Ik ben dol op jasmijnthee en heb dit product nu voor het eerst gekocht. Op het plaatje bij de Jasmijnparels staat een lepel met een aantal (in mijn beleving) kleine Jasmijnpareltjes. Het zetadvies is 4 a 5 parels per kopje. Ik heb het doosje gekocht. Tot mijn verbazing zitten er drie hele grote Jasmijnparels in. Op het doosje staat ook zetadvies 4 a 5 parels. Dat zou betekenen dat ik twee doosjes van a 9,95 per stuk nodig zou hebben voor een kop thee. Dat kan toch niet de bedoeling zijn. Vriendelijke groeten Annelies te Booij

Ideaal in gebruik en heerlijk van smaak

Ik vind deze losse thee ideaal in gebruik omdat het niet per se nodig is een thee ei oid te gebruiken vanwege de grootte van de bladeren. Heerlijke milde smaak en jasmijn is altijd een van mijn persoonlijke favorieten

heerlijke thee

alleen jammer dat de jasmijn parel niet in zakjes te verkrijgen is, zoals alle thee bv. per 50gram. In een zakje blijft het toch lekkerder dan in de kleine plastic zakjes.

Een pareltje onder de Jasmijntheeen

Fijn te doseren door het aantal pareltjes om daarmee de meest pure smaak te realiseren.

Superlekker

Mijn mams kocht deze thee voor mij als kado op een markt. Ze vond het zo bijzonder en helemaal leuk om kado te doen vanwege mijn naam. ^_^ Ik heb er nu al meerdere keren van gedronken en hij smaakt heerlijk. Dit is echt 1 van mijn favoriete thee soorten even een genietmomentje voor mezelf. Ook extra leuk om te serveren als je gasten hebt trouwens. ^_~

Heerlijk

Heerlijke, zachte jasmijnthee. Goed te doseren naar eigen voorkeur vanwege de pareltjes. Ik gebruik bijvoorbeeld een pareltje in een groot theeglas. Heel aangename geur. Lekkerste jasmijnthee die ik ooit gehad heb.

Bekijk meer reviews