Zeist

Slotlaan 199
3701 GD Zeist

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag :

Vandaag geopend tot 18:00

Over onze speciaalzaak

Welkom bij Simon Lévelt Zeist! In de mooiste winkelstraat van Zeist, de Slotlaan, vind je onze premium koffie- en theespeciaalzaak. Kom vooral langs voor lekkere koffie of thee, koekjes en chocolaatjes of machines en servies. Voor iedereen en elke smaak ben je bij ons aan het juiste adres. Dus kom langs en laat je adviseren en inspireren! 

Biologische koffie en thee Zeist

Koffie en thee vind je bij ons in de winkel in overvloed. Koffie en thee is onze passie. Dat proef je terug in de 30 verschillende soorten koffie en 150 verschillende soorten thee. Allemaal ambachtelijk en met veel passie voor jou gebrand en gemengd. Wekelijks krijgen wij de koffie en thee vers binnen vanuit onze eigen koffiebranderij en theepakkerij in Haarlem. Wil je liever gemalen koffie? Dan malen wij de koffie speciaal voor jou in de winkel. Vers waar jij bij staat en helemaal afgestemd op jouw zetmethode en apparatuur. Voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Zeist een passende koffie of thee afkomstig uit alle windstreken.

Koffiemachine Zeist

Als koffiespeciaalzaak hebben wij ook een ruim assortiment koffiemachines. Als je op zoek bent naar een koffiemachine Zeist zit je bij ons dus goed. Volautomaten, halfautomaten, filterapparaten of andere zetmethodes, bij ons vind je het allemaal. Wij helpen je graag de koffiemachine te vinden die het best bij jou past. Laat je inspireren door onze koffiespecialisten en geniet thuis van de lekkerste koffies. 

Leuke cadeaus Zeist

Naast lekker koffie en thee vind je bij ons ook serviezen, chocolade en koekjes en andere handige koffie- en theehebbedingetjes. Voor jezelf of om cadeau te geven. Ook hebben we kant-en-klare cadeaupakketjes in de winkel of maken we van jouw selectie een leuk cadeautje. Inpakken kunnen we als de beste! Dus voor een leuk cadeau Zeist ben je bij Simon Lévelt aan het juiste adres. 

Dus kom langs bij ons in de winkel en ga met nieuwe informatie en de lekkerste koffie en thee weer naar huis. Graag tot ziens in mijn winkel!

Bas van Leeuwen