Ingrediënten
- 2 g Indian Chai
- 1 kop Espresso
- 200 ml (plantaardige) Melk
- 1 tl Kaneel
Stap 1: Verwarm de melk in een steelpan. Vul ondertussen een theefilter met de Indian Chai thee.
Stap 2: Hang het gevulde theefilter in de melk en laat dit 4 à 5 minuten trekken.
Stap 3: Zet een espresso (bijvoorbeeld met onze smaakvolle Kopi Ketiara).
Stap 4: Haal het theefilter uit de melk en schenk de melk over in een glas.
Stap 5: Voeg tot slot de espresso toe en garneer met een beetje kaneel bovenop.
Tip: Liefhebber van zoet? Breng je Dirty Chai koffie op smaak met de Monin Koffiesiroop Canelle, of wat honing.
Probeer ook eens ons Chai Latte recept, op basis van onze verwarmende Indian Chai verrijkt met melk.