Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Colombian Emerald Capsules 6-pack

29,34­

Voordeelverpakking koffiecapsules voor 20 euro

*1

*1 Aanbod geldig tot 17-06-2024

Meer informatie

De bonen van de Colombian Emerald Capsules groeien onder de Colombiaanse zon. Het kan dus niet anders dan dat deze Arabicabonen bomvol smaak zitten. In Nederland roosteren we ze vervolgens langer dan normaal op een gematigde temperatuur, zodat de smaken zich perfect ontplooien. Dit zorgt ervoor dat jij, met deze Nespresso compatible capsules, thuis in een handomdraai een heerlijke kop koffie zet. De verpakking bevat 6 kokers met elk 10 koffiecapsules.

De capsules zijn geschikt voor alle Nespresso compatible machines, met uitzondering van alle varianten van de U, de Prodigio, de Expert en build-in modellen.

De verpakking is geheel recyclebaar; het doosje mag bij oud papier en de gebruikte capsules lever je in bij je Simon Lévelt speciaalzaak. Zo kunnen wij de capsules weer hergebruiken. Lees hier meer informatie over het recyclen van jouw gebruikte koffiecapsules.

Smaakprofiel

Intensiteit
4
Aroma
4
Body
2
Rins
4
Bitter
4

Kenmerken

Merk Simon Lévelt
Categorie Koffie
Koffiespecialiteiten Espresso, Zwarte koffie, Cappuccino, Latte macchiato
Roast Dark roast
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Land van herkomst Colombia
Smaakprofiel Vol & Krachtig
Zetmethode koffie Espresso
Herkomst - Zuid-Amerika

Colombia

Koffie en Colombia zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door het hele land groeit koffie en het koffielandschap staat zelfs op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Colombiaanse koffie staat voor goede, krachtige koffie met een mooi aroma en een gemiddelde body. De grote diversiteit aan gebieden, zorgt voor unieke cup-karakteristieken per koffie. Ontdek het zelf in deze Colombian Emerald Capsules 6-pack.