Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Colombian Emerald Capsules

4,89­

Meer informatie

Groeiend onder de Colombiaanse zon kan het niet anders dan dat deze Arabicabonen bomvol smaak zitten. In Nederland roosteren we ze vervolgens langer op een gematigde temperatuur zodat de smaken zich perfect ontplooien. Met deze Nespresso compatible capsules zet je thuis in een handomdraai een heerlijke kop koffie. De verpakking bevat 10 koffiecapsules.

De capsules zijn geschikt voor alle Nespresso compatible machines, met uitzondering van alle varianten van de U, de Prodigio, de Expert en build-in modellen.

De verpakking is geheel recyclebaar; het doosje mag bij oud papier en de gebruikte capsules lever je in bij je Simon Lévelt speciaalzaak. Zo kunnen wij de capsules weer hergebruiken. Lees hier meer informatie over het recyclen van jouw gebruikte koffiecapsules.

Smaakprofiel

Intensiteit
4
Aroma
4
Body
2
Rins
4
Bitter
4

Kenmerken

Categorie Koffie
Koffiespecialiteiten Espresso, Zwarte koffie, Cappuccino, Latte macchiato
Roast Dark roast
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Land van herkomst Colombia
Smaakprofiel Vol & Krachtig
Zetmethode koffie Espresso
Ingredienten 100% arabica koffie uit Colombia
Herkomst - Zuid-Amerika

Colombia

Koffie en Colombia zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door het hele land groeit koffie en het koffielandschap staat zelfs op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Colombiaanse koffie staat voor goede, krachtige koffie met een mooi aroma en een gemiddelde body. De grote diversiteit aan gebieden, zorgt voor unieke cup-karakteristieken per koffie. Ontdek het zelf in deze Colombian Emerald Capsules.

Reviews
4,4
(3)
Sortering:

Espresso? Lungo?

Het is niet duidelijk op de verpakking wat het is: espresso? Lungo? Ook staat er recyclebare aluminium capsules. Masr je moet ze wel inleveren in de winkel. Dat is vreemd, en dubbel.

Simon Lévelt 11 jan. 2022

Beste Cathelijne,

Hartelijk bedankt voor je review. De Colombian Emerald is de meest donker geroosterde variant van de drie koffiecapsules. Dit maakt hem geschikt voor zowel espresso als lungo. De capsules dienen naar de winkel gebracht te worden, omdat ze op een speciale manier gerecycled dienen te worden. Meer informatie over dit proces vind je in onze blog over het recyclen van gebruikte koffiecups. Mocht je verder nog vragen erover hebben, dan beantwoorden wij die uiteraard graag. 

Met vriendelijke groet,

Simon Lévelt

Geweldige koffie ik neem deze elke dag wat een verwenmomentje!!

Wat een lekkere koffie

Het kost wat maar dan heb je ook een bijzonder lekkere volle koffie. Wat een aroma, heerlijk !

Bekijk meer reviews