Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Nijmegen

Lange Hezelstraat 47
6511 CC Nijmegen

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag :


Over onze speciaalzaak

Als je op zoek bent naar koffie en thee in dé wandelstad van Nederland, Nijmegen, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Nijmegen aan het juiste adres. Onze speciaalzaak en is zeker het binnenlopen waard. Alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Ook voor espressomachines ben je bij ons aan het goede adres.

Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Nijmegen goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Nijmegen een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Nijmegen.

"Heel wat jaren terug, ik was toen 24, ontstond bij mij de liefde voor koffie. In Rotterdam begon ik met koffiebonen te werken, weliswaar met ongebrande. Via een koffie-importeur in Amstelveen én een tienjarige transatlantische uitstap naar New Orleans, opende ik in 2002 mijn Simon Lévelt speciaalzaak in Nijmegen. Die stad was toen nieuw voor mij, maar na twaalf Vierdaagsen én een verhuizing naar de historische winkelstraat verder, is dat wel anders. Ik verwelkom je graag in mijn winkel!"

Frans Roestenberg