Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Den Bosch

Schapenmarkt 39
5211 ES 's-Hertogenbosch

maandag : 13:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag :Aangepaste openingstijden:
Op Koningsdag is de speciaalzaak gesloten

Elke eerste en laatste zondag van de maand geopend van 12:00 - 17:00 uur.Over onze speciaalzaak

Als je op zoek bent naar koffie en thee in de hoofdstad van Noord-Brabant ‘s- Hertogenbosch, dan ben je bij Simon Lévelt koffie & thee ‘s Hertogenbosch aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt in het centrum van ’s Hertogenbosch aan de Schapenmarkt (onder de rook van de Sint Janskathedraal) en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen, want ’s Hertogenbosch is een waar shop-walhalla. Ook alleen even komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Bovendien hebben wij een mooi assortiment espressomachines van o.a. Jura, Ascaso en ECM.

Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt ‘s Hertogenbosch goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt ‘s Hertogenbosch een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee ‘s Hertogenbosch.

Graag tot ziens in onze winkel!


Marcel en Sandra de Man