Breda

Grote Markt 14a
4811 XR Breda

maandag : 13:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag : Gesloten


Over onze winkel

Onze winkels zijn open!

Ook tijdens de verlengde lockdown, die op 12 januari is aangekondigd, blijven al onze winkels open. Alle Simon Lévelt winkels vallen in de categorie levensmiddelen en zodoende mogen we jou blijven verwelkomen voor de aankoop van koffie en thee. Wil je graag jouw lokale Simon Lévelt winkel ondersteunen? Je kunt bij ons jouw bestelling doorgeven door onderstaande bestellijst ingevuld te mailen naar breda.gm@simonlevelt.nl. Wij nemen contact met je op wanneer jouw pakketje klaarstaat in onze winkel.

Shop lokaal, ook online.

Naar de bestellijst > Shop koffie online > Shop thee online >

 

Over ons.

Als je op zoek bent naar koffie en thee in het gastvrije Brabant, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Breda aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt aan de Grote Markt en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen. Alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Bovendien hebben wij een zeer groot assortiment espressomachines van o.a. Jura, Ascaso en ECM. Mocht je machine een onderhoudsbeurt nodig hebben of hij is stuk, onze eigen servicedienst repareert snel en vakkundig. Je hoeft tijdens de reparatie ook niet zonder machine te zitten, want wij geven je een leenapparaat mee!

Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Breda goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Breda een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Breda.

Graag tot ziens in onze winkel!
Dave Neerincx & Nanny Frik