Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Breda

Grote Markt 14a
4811 XR Breda

maandag : 12:00 - 18:00
dinsdag - vrijdag : 09:30 - 18:00
zaterdag : 09:30 - 17:00
zondag :

Vandaag geopend tot 18:00
Zondag 3 juli 2022 geopend van 13:00 tot 17:00

Over onze speciaalzaak

Als je op zoek bent naar koffie en thee in het gastvrije Brabant, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Breda aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt aan de Grote Markt en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen. Alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Bovendien hebben wij een zeer groot assortiment espressomachines van o.a. Jura, Ascaso en ECM. Mocht je machine een onderhoudsbeurt nodig hebben of hij is stuk, onze eigen servicedienst repareert snel en vakkundig. Je hoeft tijdens de reparatie ook niet zonder machine te zitten, want wij geven je een leenapparaat mee!

Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Breda goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Breda een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Breda.

Graag tot ziens in onze winkel!
Dave Neerincx & Nanny Frik