Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Van Het Huis Medium

6,50­ / 250 gr
Volumekorting:

10% korting bij 3 kilo verpakkingen en 15% korting bij 6 kilo verpakkingen koffiebonen (wordt direct in de winkelmand verrekend)

Meer informatie

Een volle en ferme klassieker. Deze toegankelijke koffie is lekker uit zowel de filter als espresso. Proef de duidelijke tonen van robusta, wat de koffie aangenaam krachtig en iets notig maakt. Je proeft ook een vleugje melkchocolade. De koffie heeft nauwelijks rins en is een ongecompliceerde allemansvriend.

Smaakprofiel

Intensiteit
2
Aroma
2
Body
2
Rins
3
Bitter
3

Kenmerken

Merk Simon Lévelt
Categorie Koffie
Roast Medium roast
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Smaakprofiel Rond & Soepel
Ingredienten Melange van arabica koffie uit Centraal en Zuid Amerika, aangevuld met Afrikaanse robusta koffie
Reviews
5,0
(9)
Sortering:

Nog even wachten..., met het ,openen, van deze mooie koffie.

Wij moeten deze koffie nog ,openen,...., maar zal ongetwijfeld heel goed zijn.

Fijn bakkie

Jaren drinken we deze koffie . Het openen van een kilo zak bonen is een feestje voor je neus. Belangrijk met het drinken van deze maar ook andere koffie is een goed koffiezetapparaat wat goed is ingesteld en schoon is. Complimenten krijgen van je gasten over de koffie zegt genoeg over de kwaliteit van deze koffie. Wij gebruiken een Jura machine.

Al jaren onze (t)huiskoffie.

Wij drinken deze koffie al jaren. Eerst als Amsterdam Brand nu als Van het Huis Medium. De koffiebonen doen het prima in onze Jura koffiemachine. Beiden dus een aanrader.

Lekkere koffie

Wij drinken deze medium roast sinds we op tv zagen dat de dark roasts vaak toegepast worden op koffie van mindere kwaliteit. Heerlijk kopje koffie!

heerlijke koffie

Heel wat soorten bonen geprobeerd maar altijd weer terug bij de simon levelt huismelange medium. Perfecte balans, niet te mild maar ook niet te pittig of zurig. Enige nadeel, alle visite wil hier altijd meerdere kopjes koffie ;) dus de voorraad gaat hard

Koffie

Echt een lekkere koffie

Zo lekker pietie l

Super vriendelijk, heerlijke koffie

Super vriendelijk en uitgebreid geholpen, veel kennis over de koffiemachines. Veel keuze in koffie. We genieten nu ieder dag van de Jura E8 die ons was aangeraden. Nadeel is dat het wel even duurt voordat we alle koffiebonen hebben geprobeerd :-)

Lekkere en uitgebalanceerde koffie!

Kortom een goed kopje koffie. Soepel maar met toch wat kracht in. Lekker!

Bekijk meer reviews