Vaderdag Koffie Cadeau

Zoek je een liefdevol Vaderdagcadeau? Geef twee heerlijke koffies van 250 gram met een donkere chocoladereep van Blanxart cadeau.

19,95­

Levertijd: Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Meer informatie

Jouw vader is de stoerste papa van de wereld, en dat wil je hem laten weten. Drinkt hij graag koffie, schenk hem dan op Vaderdag dit warme Vaderdag Koffie Cadeau! Twee lekkere koffies met een chocoladereep van Blanxart: Brasil 76%. De Corazon is een volle, zware en aromatische espresso en de Barista een volle espresso met een rijk aroma. Met de mooie verpakking is dit cadeau klaar om weggegeven te worden.

Jouw Vaderdag cadeau bevat:
250 gram Corazon
250 gram Barista
1 x chocoladereep Blanxart: Brasil 76%

 

Merk Simon Lévelt

Simon Lévelt

In ons proeflab wordt de kwaliteit van de koffie- en theeassortiment dagelijks gecontroleerd. Daarnaast bedenken en testen onze keurmeesters hier nieuwe smaken en melanges. Simon Lévelt heeft bovendien een gekwalificeerde Q-grader Arabica in huis die de koffie zeer nauwkeurig beoordeelt. Zo dragen we optimaal zorg voor onze productkwaliteit. Alleen de lekkerste en meest bijzondere koffie en thee wordt onder de naam Simon Lévelt verkocht.

Naar alle producten van Simon Lévelt.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.