Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Ugandan Amber Capsules 9-pack

Proef de rinse smaak van appelstroop met een vleugje romigheid in deze zachte koffie. Bevat 9 verpakkingen met elk 10 Nespresso compatible koffiecups.

46,71­

Meer informatie

De arabicabonen voor de Ugandan Amber koffiecapsules komen uit het Noordwesten van Uganda en worden door vooral vrouwelijke boeren geplukt. Eenmaal in Nederland branden we ze lekker langer om de bijzondere smaken naar boven te halen. Ontdek de rinse smaak van appelstroop met een vleugje romigheid. Deze combinatie aan smaken doet je denken aan whisky cream. Zo zet je thuis in een handomdraai een heerlijke kopkoffie met deze Nespresso compatible capsules. De verpakking bevat 9 kokers met elk 10 koffiecapsules.

De capsules zijn geschikt voor alle Nespresso compatible machines, met uitzondering van alle varianten van de U, de Prodigio, de Expert en build-in modellen.

De verpakking is geheel recyclebaar; het doosje mag bij oud papier en de gebruikte capsules lever je in bij je Simon Lévelt winkel. Zo kunnen wij de capsules weer hergebruiken. Lees hier meer informatie over het recyclen van jouw gebruikte koffiecapsules.

Smaakprofiel

Intensiteit
3
Aroma
3
Body
3
Rins
4
Bitter
2

Kenmerken

Categorie Koffie
Koffiespecialiteiten Espresso, Zwarte koffie, Cappuccino, Latte macchiato
Roast Medium roast
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Land van herkomst Oeganda
Smaakprofiel Mild & Aromatisch
Zetmethode koffie Espresso
Herkomst - Afrika

Oeganda

Oeganda is de grootste producent van Robusta koffie in Afrika en produceert uitstekende – zelf prijswinnende – Arabica koffie. Het goede klimaat en de uitstekende vegetatie spelen hier een belangrijke rol. De Ugandan Amber Capsules 9-pack is een voorbeeld van een mooie Arabica koffie. Koffies uit Oeganda zijn zoet en hebben vooral donkere fruittonen.

Reviews
5,0
(1)
Sortering:

De lekkerste koffie

Geen andere koffie meer voor mij!!

Bekijk meer reviews