Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
TeaClassix

TeaClassix Arare koper 800ml

49,95­

Meer informatie

Op zoek naar een stijlvolle theepot waarin je thee warm blijft? Dan is de Arare gietijzeren theepot met 0,35 liter inhoud wat voor jou. Deze koperkleurige theepot is van binnen geëmailleerd en voorzien van een RVS zeefje. Gietijzer houdt je thee langer warm en gaat ook jaren mee, hierdoor kun je lang blijven genieten van je nieuwe theepot. Gebruik de pot op alle vuren, zelfs op de kachel als waterverdamper.

De theepot wordt geleverd met gebruiks- en onderhoudsvoorschriften in de doos.

Kenmerken

Eigenschappen Met filter
Materiaal Gietijzer
Categorie Accessoires
Soort accessoires Theepotten
Merk Teaclassix
Fabrikant

TeaClassix

TeaClassix importeert en distribueert een uitgebreide collectie gietijzeren theepotten. Ook accessoires zoals kopjes, onderzetters, theewarmers en filters behoren tot het assortiment. 

De producten worden gemaakt bij een familiebedrijf dat hier al 3 generaties lang in gespecialiseerd is. Met hen onderhoudt TeaClassix goed persoonlijk contact zodat zij beschikken over de juiste informatie en de productie goed verloopt. 

Alle theepotten zijn vanbinnen geëmailleerd en voorzien van een roestvrij stalen filter. Kleine afwijkingen in kleur of vorm kunnen optreden, gezien de grote hoeveelheid handenarbeid die nodig is om deze producten te maken. Elke theepot is uniek, en bij naleving van de gebruiksvoorschriften, zal men er jarenlang plezier aan beleven.

Naar alle producten van TeaClassix.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product