Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Simon Levelt theeblik brons

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

4,29­

Meer informatie

Ligt jouw losse thee naast de kruiden in je keukenkastje? Grote kans dat hij dan steeds meer naar die kruiden gaat ruiken en smaken. Thee neemt namelijk makkelijk smaken en geuren uit de omgeving over. Alle reden dus om je favoriete thee in een goed afsluitbaar blik te bewaren! Dit Simon Lévelt theeblik is daarvoor gemaakt en ziet er met zijn bronzen kleur chic en stijlvol uit in je keukeninterieur!

Kenmerken

Materiaal Metaal
Categorie Accessoires
Soort accessoires Bewaarblik
Merk Simon Lévelt
Reviews
4,3
(4)
Sortering:

Mooi en handig

Hele fijne thee blikken! Thee behoud lang zijn smaak. Ik heb ze allemaal boven op de afzuigkap staan. Dit is handig en ziet er ook nog eens heel erg leuk uit!

Opgeruimd staat netjes

Ik had eenzelfde blik ook al in het groen. Fijn om thee uit te scheppen en de thee blijft mooi droog en behoudt aroma. Ook al een blik cadeau gegeven

Mooie theedozen

Als theeliefhebber heb ik echt heel veel verschillende soorten in huis. Nu staan ze allemaal netjes naast elkaar in een keukenla. Ik heb krijtstickers gekocht en een gouden pen en geplakt zodat ik meteen kan zien welke thee in welke doos zit.
Dozen gaan makkelijk te openen, thee kon ik zonder knoeien invullen en een scherpe prijs
Enige minpunt: 3 van de 10 dozen hadden een kleine deuk. Jammer dat hier niet op gecontroleerd werd voor het verzenden

Simon Lévelt 11 jan. 2022

Hi Corinna, 

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat drie van de tien blikken al een deukje hadden bij aankomst. Dit is natuurlijk niet zoals het hoort. Graag kijken wij mee voor een oplossing. Zou je ons een bericht via het contactformulier kunnen sturen?

Met vriendelijke groet,

Simon Lévelt

Mooi!

Ik vind het blikje (Brons) erg mooi! In eerste instantie gingen de blikjes heel moeizaam open. Maar na een paar keer open en dicht maken, was dit probleem verholpen. (Ik moest het deksel soms open “wippen” met de achterkant van een gebaksvorkje). Ze zijn nu gemakkelijk te openen en sluiten. Mooi prijsje ook!

Bekijk meer reviews