Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Sencha Theïne-arm

Groene thee met een soepele en frisse smaak. Voor het decafeïneren van de thee gebruiken we de CO2-methode.

vanaf 5,95­

Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden. Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.

Actie:

10% korting bij een kilo verpakking thee

Klanten kochten ook

Meer informatie

Groene thee met een soepele en frisse smaak. Voor het decafeineren van de thee gebruiken we de CO2-methode. Bij het gebruik van deze methode is er weinig smaakverlies en blijft er geen CO2 achter. De smaak is iets ronder dan de reguliere Sencha en de thee heeft ook iets meer kleur. Deze groene Sencha thee wordt op Japanse manier geproduceerd in China. Door herhaaldelijk rollen en pletten ontstaat de typische vorm van platte naalden.

Losse thee Losse thee
Theesoort Groene thee
Cafeine Cafeïnevrij
Land van herkomst China
Regio China
Ingredienten Gedecafeïneerde groene thee. Bevat minder dan 0,4% cafeïne.
Zetadvies 80°C, 5 minuten, 2 gram per kop

Zetadvies & ingrediënten

80°C, 5 minuten, 2 gram per kop
Ingrediënten: Gedecafeïneerde groene thee. Bevat minder dan 0,4% cafeïne.

Breng vers water aan de kook en laat het water eventueel doorkoken. Bronwater is voor het zetten van thee zeer geschikt, maar niet noodzakelijk. Gebruik bronwater vooral wanneer het kraanwater veel kalk of andere ongewenste smaken bevat. Spoel vervolgens de theepot of het kopje om met een beetje kokend water zodat deze al voorverwarmd is. Doe de thee los in de pot of het kopje of gebruik hiervoor een theefilter. Laat de thee vervolgens trekken. Voor een sterkere of lichtere thee kunt u de tijd aanpassen of de een andere hoeveelheid thee gebruiken. Roer voor het uitschenken de thee even door.

Groene en witte thee kunnen het beste niet met kokend water gezet worden, anders wordt de thee bitter. Doe daarom een kopje koud water in de pot of laat het gekookte water even afkoelen. Ook kunnen veel van deze theeën voor een tweede of derde keer gezet worden. Door meerdere keren het zetsel te gebruiken, kunnen zelfs nieuwe smaken vrijkomen.

Reviews
21 jun. 2018

neutraal

Milde smaak, best wel goed. Welk proces werd er gebruikt om deze theinevrij te maken?

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.