•  
  •  
  •  
van tot

Sage koffiemachine met koffieabonnement

Wil jij thuis genieten van premium koffie die zo smaakt als bij je favoriete koffiebar? Dan ben je toe een halfautomaat espressomachine van Sage. Met een halfautomaat houd je net wat meer de touwtjes in handen dan bij een volautomaat. Experimenteer naar hartenlust met koffiesoort, maling en hoeveelheid water. Toch kan iedereen met een halfautomaat van Sage koffie maken. Sage heeft namelijk de moeilijkste aspecten van het proces voor je geautomatiseerd. Daardoor maak je met gemak een lekkere koffiespecialiteit van koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken!

Bovendien is de aanschaf van een Sage koffiemachine nu nog leuker. Van 4 oktober tot en met 31 oktober 2021 krijg je een koffieabonnement cadeau bij aanschaf van een van de bovenstaande koffiemachines.

Gratis koffie bij aankoop van een Sage machine

Bij aankoop van een Sage koffiemachine laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak... Elke Simon Lévelt koffie heeft een uniek karakter. Probeer onze koffies gratis met het koffieabonnement, dat je krijgt bij aankoop van een Sage machine. Elke maand mag je gratis een zakje van 250 gram of 500 gram koffie ophalen bij jouw favoriete Simon Lévelt winkel. De actie loopt van 4 oktober 2021 tot en met 31 oktober 2021. Hieronder zie je per Sage koffiemachine het abonnement dat je krijgt:

- Sage Barista Express, Barista Pro en Barista Touch - 12 x 250 gram koffie
- Sage Oracle en Oracle Touch - 12 x 500 gram koffie